Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

İZMİR`DEN YAVRU KEDİ ARIYORUM. - 2.sayfa

merhabalar.Biran önce yavru kedi istiyorum.Başka sitede 2 yavru kediye talip oldum fakat geç kaldığım için sahip olamadım.Bir de bu sitede şansımı deniyeyim dedim.Umarım biranönce bulurum.

img

momos

18 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1 aylık izmirde şirin bi kız pisiyim sahibim beni sokakta buldu 15 gün sonra dışarı bırakcak çünkü sahibimin bir psisi daha var ve bn onla hiç iyi geçinemiyorum aşılarım tam tuvalet eğitimim var tek isteğim sokağa atılmamak sahibim bni evinize kabul ederseniz size mama-tuvaletkabı-kedi kumu ve taşıma kabı hediye edecek ceren ablamın msnini ekleyip bni alırmısınız? tamamen üzcretsiz evinizde küçük bir pisinin dolaşması lazımmmm hiçbir para beklentisi yok adres: [email protected]

img

gece_perisi94

17 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam.Henüz 25 günlük,siyah beyaz bir yavru kedim var.Köpeğim olduğu için bakamıyorum.İşyerimde bulmuştum,çok kötü durumdaydı,iyileştirdim.İrtibat kurmak isterseniz 05052114628

img

dilekmelek

17 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben izmirden ali. iki yavru kedimi vermek istiyorum. yanlarında kapalı bir tuvalet de hediye edeceğim. sitede ilanım da var. İzmirde Yavru Kedi başlığı ile yayınlanıyor. oradan detaylara ulaşabilirsin bana ulaşmak istersen 555 679 8043

img

aliorhanaydin

17 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Bornova da oturuyorum. Evimde gözleri görmeyen bir kedi olduğunda yavru beslemem zor. Şu anda 15 günlük siyah erkek kedi var birde sarı renkde 2 aylık onunda gözleri görmüyor. Bu iki yavruya yuva bakıyoruz. İlgilenirseniz 0 533 204 89 79 [email protected] Erkan

img

fisuncan

17 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1 aylık sarı erkek yavru kedim var..annesi henüz emziriyor ama yakında sütten kesecek..herkese mail atıyorum cevap alamıyorum..İzmir`de oturuyorum yavru kedimi almak istersiniz seve seve getiririm..şimdiden teşekkür ederim :) fotoğrafını eklemeyi başaramadım isterseniz fotoğraflarını ve videolarını gönderirim.. [email protected]

img

elevenelf

17 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ