Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
yeni kurulacak çiftlik için ücretli ve değerinde safkan ırklar alınacaktır - 2.sayfa
Denizlide ticari amaçlı olarak kurulacak yeni köpek çiftliğimiz için safkan damızlık ve yavru köpek alımı yapılacaktır ender bulunan ırklar tercih sebebidir tüm alımlar köpek beğenildiği taktirde değerinde ve peşin yapılacaktır.
Ben`de boxer almak istiyorum.Erkek ve 2-4 aylık arası olabilir.Selamlar.
slm ben denizliliyim ama bodrumda bir cıftlıkte calısıyorum personel ıhtıyacınız olursa hem köpek egitmeni hemde bakıcısıyım memeleketımde calısmak benım ıcın daha mantıklı mailim [email protected]
slm. bir çift secereli tibet mastifim var düşünürsen bundan iyi damızlık bulamazsın, 10 aylıklar..
safkan golden yavrularımız var. anne ve baba kendi köpeğimiz /secereli. eşim veteriner hekim. yavrular şu an 6 haftalık ayrılık vakti geldi... tel: 0542 682 18 46
ALMAN COBAN KOPEGI 3 yasinda damizlik disi - 5000 euro. ENGLISH BULLDOG 3 aylik erkek yavru - 1000 euro. SHIH TZU 3 aylik erkek yavru - 600 euro. YORKSHIRE TERRIER 3 aylik erkek yavru - 800 euro. PUG - MOPS 2 aylik yavrulari - 800 euro. FRENCH BULLDOG 3 aylik erkek yavru - 800 euro. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
BeyazBizon Merhaba, ben baska bir ilanda belirtmis oldugunuz 15 mayısta dünyaya gelecek olan golden retrieverlarla ilgileniyorum. Eğer yavrulardan birisine sahip olabilirsem memnun olurum. Benimle irtibata geçerseniz memnun olurum. [email protected] teşekkürler
merhabalar safkan doberman yawrularım war 1 aylıklar 0 555 656 68 56 ismim sema [email protected] uygun fiyata weririm para problem değil yeterki düzgün bakılsınlar
MERHABA, 1TANE ERKEK ROT UM VAR.2YAŞINA GİRMEK ÜZERE TAM DAMIZLIK YANİ.BÜTÜN AŞILARI TAM VE PROFESYONEL MAMA İLE BESLENİYOR.BEBEKLİKTE KAS VE VİTAMİN İĞNELERİ YAPILDI.İLGİLENİRSENİZ İSTANBULDA EVİM
5 aylık dişi siyah labradorum var temel itaat eğitimi verilmiş. ilgilenirseniz 0537 512 39 97-serkan (fiyatta anlaşabiliriz)