Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yeni kurulacak çiftlik için ücretli ve değerinde safkan ırklar alınacaktır

Denizlide ticari amaçlı olarak kurulacak yeni köpek çiftliğimiz için safkan damızlık ve yavru köpek alımı yapılacaktır ender bulunan ırklar tercih sebebidir tüm alımlar köpek beğenildiği taktirde değerinde ve peşin yapılacaktır.

5 gün sonra boxer cinsi köpeğim yavrulicak safkan. yavrularda safkan eğer isterseniz hepsini size uygun fiyata veririm anne dahil ilgilnirseniz [email protected] a mail atabilirsiniz

img

minik_boxer

18 yıl 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

anne ve babanın resmini mail adresime gönderirmisiniz, fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

bu arada mail adresim: [email protected]

merhaba personel ihtiyaciniz olursa sizde ilgilenir seniz gorusuruz

img

sungur79

18 yıl 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmirdeyim 11 subat 2007 dogumlu dişi siyah beyaz mavi gözlü sibirya kurdum var... piyasa değerini biliyorsunuz 650 euro civarında yarı fiyatına veriyorum... ilgilenirseniz 0505 426 09 68

Bir dişi bir de erkek 3 haftalık ingiliz cockerlarım var videolarını youtube`da cakilajans videolarında görebilirsiniz. 532 261 97 69 Kolay gelsin.

img

cakilajans

18 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Minik boxer yavruların hepsini alabilirim fiyat olarak ne düşünüyorsunuz ?

MERHABA ARKADAŞIM ELİMDE YORKSHİRE TERİYER (YAVRULAR BARDAK KADARLAR) PİNSCHER (0 NUMARA MİNYATÜR) CHİWAWA (CEKOSLAVAKYADAN GELDİ ANNE BABA) ROT (ANNE BABA MACARİSTANDAN GELDİ) YAVRULARI VAR KENDİM ÜRETİYORUM DAMIZLIKTA VEREBİLİRİM BENDE ÇİFTLİK İŞİNE GİRİCEKTİM YER BULAMADIM YAVAŞ YAVAŞ ELDEN ÇIKARICAM DÜŞÜNÜYORSAN TEL: 0542 644 55 95

img

novio1

20 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

boxer ları 250 den veririm

img

minik_boxer

18 yıl 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ