Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

acil kedi arıyorum
bilgisayar mühendisiyim ve çok acil kedi yavrusu arıyorum... lütfeen... iletişim için MSN 🔒 Üyelere Özel

msj yeni okudum benim bir kedim var yuva arıyorum isterseniz gerçekten bakabilecekseniz verebilirim

bir haftalık yavru tekirler. sütten kesilince alabilirsiniz. annesi siyam, yani kırma oluyor. resim için biraz beklemek gerekecek ve mail le ancak gönderebilirim 🔒 Üyelere Özel

Merhaba, 3 aylık erkek tekir kedime yeni bir yuva arıyorum. Çok sağlıklı, çok hareketli ve oyuncu şirin bir kedi. Tuvalet eğitimli. İstanbul Bakırköydeyim. 🔒 Üyelere Özel Teşekkürler 🔒 Üyelere Özel (532) 748 46 75 Tansu Albaycan

merhaba benim birtekir kızım var ve ben hamile olduğum için eşim evden atmak istiyor lütfen bana yardım edin. eğitimli ve uysaldır aşıları var lütfen benim için çok değerlidir kızıma bakabilecek birisini arıyorum.

Merhaba benim sarman yeni doğmuş annesi olmayan bir kedi yavrum var ben evde bulunamadığımdan ilgilenemiyorum.İzmirde oturuyorum.Eğer ilgilenirseniz msn adresim 🔒 Üyelere Özel

merhaba benim bir tekir kızım var hamileliğim nedeniyle bakamıyorum size çok iyi arkadaş olabilir lütfen görüşelim . aciiiilllllll

1,5 aylık saf kan van kedisi yavrularım var.Hepsi dişi,çok sağlıklı ve sevimliler. Kum alışkanlıkları var ve mama yiyorlar. Almayı düşünürseniz pelin_ shirin@yahoo. com mail adresinden benimle irtibata geçebilirsiniz.

Merhaba, 1 aylık sevimli tekir var bende ve acilen ona bir ev bulmak istiyorum. 1 hafta önce sokakta buldum, annesi bırakıp gitmiş. Şuanda çok iyi. Biboronla besliyorum genellikle ama kaptan yemeği de öğrendi :) kum eğitimide var. Sokağa bırakmak istemiyorum. Forum dan ya da bu mail adresimden bana ulaşabilirsiniz. Acil cevap bekliyorum (Bu akşam resimlerini göndereceğim.) 🔒 Üyelere Özel

kedi istiyorsanız ve izmirin çewresinde yaşıyorsanız size werebilirim sokağa atmak istemiyorum en iyi şekilde bakacağınıza inanıyorum hiçbir ücret telep etmiyorum sadece 1 aylık minik psiilere bakacak durumda değilim 2 kedim dha wr aşıları tam kum kabı maması ve taşıma kabı hediye ediyorum çok acil 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz

Yanıtlamak için giriş yapın