yalovada oturuyorum her ay 70-80 yavru alıyorum bu kuşları satıyorum fiyat 12 ytl kuşlar kırık ve parçalı olmakla beraber her renk mevcuttur.ilgilenen arkadaşlar arasın 🔒 Üyelere Özel
slm ben ist de senden yavru almak istıyorum ama ben ist de oturuyorum ulasmı nasıl yapacağiz ayrıca kusları gorebılme imkanım var mı msn asimrt1905@hotmail
Merhaba,
Fiyatları biraz daha uygun yapabilirseniz yukluce bir miktar almak istiyorum.
Selamlar
arkadaşlar ilan geçerlidir.fakat fiyatlarda indirim söz konusu değil.siparişe göre sıralama yapılacaktır.ilginize teşekkür ederim
arkadaşım ben istanbul kartaldayım bana jumbo çift lazım varsa msn resimleri ile fiyatını yollarsan sevinirim 🔒 Üyelere Özel
arkadaşım ben 50-100 arası muhabbet kuşu yavrusu arıyorum.Hazır dediğin an nerede olursa olsun gelir alırım.Birde toptan alımda fiyatta indirim yaparmısın.her ay alabilirim.
ben eskişehirdeyim 70 80 adet alayım görüşelim
🔒 Üyelere Özel
değerli eskişehirli hemserim kuş almak için görüşelim demişsin yukarıdaki tlfnumu görmedin herhalde.fiyatım 15 ytl pazarlıksız.öyle 10 ytl gibi bir rakam aklından geçmesin o fiyatlardan varsa bende alırım.bu tip tekliflerle üreticileri rencide etmayin ben 10 ytlye verebilirim ama bana darıyı 500den getirirsen.kendine iyi bak unutma bende esesliyim
Merhabalar,
Ben sülün çeşitleri(Altuni,sarı altuni,gümüş,elmas,kral sülün),
Çil kekliği,beyaz keklik,kınalı keklik,tavuskuşu besliyorum.Elimde bu tür kuşların yavularından mevcut dilerseniz muhabbet yavrularıyla takas yapabiliriz. 🔒 Üyelere Özel
İst.Maltepe
🔒 Üyelere Özel