Hamster

Arkadaşlar lütfen buraya mail yollayın!!
Ben İzmir hayvanat bahçesinde gördüğüm manzaraya çok üzüldüm eğer sizde orda minik hamsterlerin her gün yılana canlı yem olarak verilmesine razı değilseniz lütfen bunu İzmir belediyesinin info@izmir.🔒 Üyelere Özel mailine gönderin o minik canlılar kurtulsun.Ben bunu dohayko derneğine yazdım ve çoğu derneğe.Yılanlarında illaki canlı yem yemesi gerekmiyormuş süt ve ekmek versen de yerlermiş nasıl alıştırırsan.İnanın ki o minik hayvanın orda ölümü beklemesi ve hiç birşeyden habersiz yılanın suyundan içip ordan oraya koşturması çok üzücüydü.Tüm hayvanseverlerin bunu belediyenin mail adresine bildirmesini rica ediyorum.

Güldürme beni ya.. Düşüncelerine yorum yapılmamasını istiyorsan foruma niye yazı yazıyorsun? Evinde müsfette bir kağıda yaz kimse de yorum yapmasın. Çok basit.. Bir de yukarıyı okursan benim yazıma cevap veren sensin, sonra diyorsun ki benim yazıma cevap verme! Canım gerçekten yaşın kaç senin? Yoksa çocuklarlamı uğraşıyoruz burada? Hele hele bu ne boş bir laf; Canlı yemle beslemek bana göre doğru, sana göre yanlış demek? Yılanın fikrini alan yok mu? Doğru tektir o da yılan ne yiyorsa odur! Ve birşey bilmeden sanki biliyormuşcasına yazılar yazıp tartışmalara girenler, forumun diğer sayfalarından yazılar okusunlarda bişeler öğrensinler. Tartıştığımız insanlara bak ya...

Yanıtlamak için giriş yapın