Diğer Evcil Forumları > Hamster
PİGİ - 2.sayfa
MERHABA ARKADASLAR BEN İZMİRDEN KATILIYORUM BEN GİNE DOMUZU BESLİYORUM VE DİŞİM YİNE HAMİLE İSTEYEN VARSA SAYET MSJ YOLLASIN ONA VERİCEM ÇÜNKÜ BENDE BİR TANE YAVRU VAR BİRDE ANNESİ BABASI BİRDE YENİ DOĞACAK YAVRUYA BAKMAM ÇOK ZORLAŞACAK İSTEYEN VARSA BANA BİLDİRSİN TÜY DÖKÜMÜNDEN ŞİKAYETÇİ OLANLARA BEN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM VETERİNERE GÖTÜRÜN TÜY DÖKÜMÜNÜ ENGELLEMEK İÇİN AŞI YAPILIYOR ONU YAPTIRIRN BİR FAYDASI VAR BEN MEMNUNUM HERKESE SLM LER BAŞ BAŞ
thevıolet sakın kimseye söz verme pigini ben alacam fiyatta anlaşırsak ok mi?
pitbull240 gineler sadece 1 tane doğurmuyor merak etme en az 6 tane doğoruyorlar yani banada yollayabilir
: )
=)=) sitemizde bu kadar guinea sever olduğunu bilmiyordum=)=)
Masumfare yanılıyosun :) Ginepig ler en fazla 2 en az 1 yavru yaparlar.! Biraz araştırma yapsaydın bu bilgiyi ögrenmiş olurdun;) Olsun önemli degil sanırım bilmiyordun.! :) İnşallah 2 tane dogururda bi tanesinide sen alırsın ;) Dişisi benim heee =)
pitbull240 ben bu bilgiyi bi yerde okumutum daha doğrusu eski forumlarda demekki onlar yanlış yazmış inşallah 2 tane doğar ok dişiyi sen al zaten bende erkek istiyordum ;)) THEVIOLET nerde heberin varmı birde sana pigi elden mi veriyor kaça anlaştınız
masumfarecik =) Kendisi izmirde oturmakta.! Ben istanbuldayım kargoyla yolluycak karşıdan ödemeli.! Fiyat olarak uygun bişiye anlaştık işte orasını söylemiyim ne az ne Çok fiyat ortası bişiy oldu.! Fiyat söylemememin sebebi Şimdi biz önceden tanışıyoduk belki bana bi güzellik yaptı o fiyatı verdi yada yer uzak oldugundan kargo işi falan bilmiyorum artık.! Ama kendisi iyi biri merak etme bişiyler yapar artık :) Sen nerdensin...?
Sevgili dostum ben bodrum muğla da ikamet ediyorum yeni 8 yavru doğurmuş bir hamster ım var fakat bir gine domuzu sahibide olmak istiyorum eğer vermeyi düşünürsen karşılığında sana hamster verebilirim.iyi haberlerini beklemekteyim.Sevgilerle emaillim : [email protected]
pitbull240 ben hataydayım bir tane pig banada verirse benimikinide kargoya halledecez ama kargoyla bişey olmaz inşallah hayvanlara
evt ben izmirdenizm ve gıne pig arıyorum...ben alabilriim satmadıysan hala