Diğer Evcil Forumları > Hamster
PİGİ
MERHABA ARKADASLAR BEN İZMİRDEN KATILIYORUM BEN GİNE DOMUZU BESLİYORUM VE DİŞİM YİNE HAMİLE İSTEYEN VARSA SAYET MSJ YOLLASIN ONA VERİCEM ÇÜNKÜ BENDE BİR TANE YAVRU VAR BİRDE ANNESİ BABASI BİRDE YENİ DOĞACAK YAVRUYA BAKMAM ÇOK ZORLAŞACAK İSTEYEN VARSA BANA BİLDİRSİN TÜY DÖKÜMÜNDEN ŞİKAYETÇİ OLANLARA BEN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM VETERİNERE GÖTÜRÜN TÜY DÖKÜMÜNÜ ENGELLEMEK İÇİN AŞI YAPILIYOR ONU YAPTIRIRN BİR FAYDASI VAR BEN MEMNUNUM HERKESE SLM LER BAŞ BAŞ
arkadaşım peki hataya yollama imkanın varmı yollayabilirmisin kargo olmaz zaten ama otobüsle yollayabilirsin ve sen nerde oturuyorsun
Ankara`da olsaydın ne güzel olurdu :)
ben alabilirim ama istteyim gönderirseniz alabilirim
ben izmirde oturuyorum diğer şehirlere ancak kargoyla yollanabilir ama izmirden isteyenlere sorunsuz verilebilir çünkü kagro derdi yok yani hemde istediğimde görebilme şansım olur umarım
izmirden alıcı bulamazsan benimle irtibata geçersen ii olur ama kargoyla halledecez teslimatı
thevıolet vereceğin pigi yavru deilmi ve cinsiyeti ne bunları yazarsan sevinirim
verdiğin gine pigin fiyatı nedir?hamile gine pigimi veriyorsun yoksa,doğacak yavrusunumu?hotmailin nedir?ben alabilirim.istanbuldayım.kargo ile yollayabilirsen çok memnun olurum.resim gönderebilirmisin?hotmailim [email protected]
thevıolet ben izmirde değilim malesef hatay dayım onun için kargo dedim yavrular doğunca bana haber ver
Arkadaşlar biz kensidisiyle anlaştık msn den.! Dogar dogmaz anne sütünden kesildikten sonra bi aksilik çıkmazsa ben alıyorum.! Kendisinide daha önceden tanıyordum zaten ;) Bi tane erkek kobayım vardı ve güvenilir yerden almadım sanırım bi sorunu vardı 3-4 gün içinde öldü.! Onun acısını doldurmak için kendisinden almak istedigimi söyledim fiyatta anlaştık bi sorun olmazsa anne sütünden kesildikten sonra elimde.! İyi günler...