arkadaşlar gördüğünüz gibi durum ciddi resimlere bakın sol karın bölgesi ve aarka sağ ayağın oralar tamamen tüyleri dökülmüş eti gözüküyor sizce neden ve nasıl bu tüyler geri çıkar
DAHA DOĞMADI ZATEN OKUMUŞSUNDUR MSJ Yİ DURUMUNA ÇOK ÜZÜLDÜM İNSALLAH DÜZELİR
çok tşk arkadaşlar ilginiz için tüyleri biraz çoğaldı sanki bu seferde sağ kulağında iltihap gibi sarı şeyler dolmuş yakında resmini çekip buraya koyacam kulağının sizce bu durum neden olabilir yazarsanız sevinirim
masumfare hamster in mikrop kapmis olabilir ne siklikla temizliyorsun bilmiyorum ama buyuk olasilikla mikrop kapmistir.tekrar gecmis olsun
arkadasim once gecmis olsun.
kulaktaki sari siviyi soyleyene kadar ben mantar olarak tahmin etmistim. belki ikisi birbirinden bagimsiz iki hastalik olabilir. veterinere gitmeni tavsiye ederim oncelikle.
mantar benim basima da gelmisti. oncelikle talas mi kullaniyorsun? talasi marangozlardan falan mi aliyorsun? eger onlardan aliyorsan bence artik alma.
oncelikle kafesi iyi bir temizlikten gecir. sonra da gazete kagidini ser altina, gazete kagidi kullan talas yerine. bu gazete kagidini da degistir pislendikce. beslenmesine dikkat et.
Buğday, pirinç, mısır, darı, çavdar, marul, soya, yerfıstığı, kabak çekirdeği, badem, susam, ceviz gibi e vitamini yonunden zengin besinler verirsen iyi olur kanaatimce.
ama yine de, herseyden once bir veterinere gitmen daha dogru olur.
ilginize tşk talates ben hiçbir zaman talaş kullanmadım hep kağıt parçaları kullandım veterinere götürmek isterdim ama burdaki veterinerler bi şey anlamıyor hayatlarında ilk defa görmüş gibi bakıyorlar hamstere çünkü diğer hamsterimi götürmüştüm verinere ondan biliyorum hepinizin ilgisine çok tşk ederim..