Diğer Evcil Forumları > Hamster
durum ciddi tüyleri dökülüyo (resimli)
arkadaşlar gördüğünüz gibi durum ciddi resimlere bakın sol karın bölgesi ve aarka sağ ayağın oralar tamamen tüyleri dökülmüş eti gözüküyor sizce neden ve nasıl bu tüyler geri çıkar
çok üzüldüm ya inşAllah çözüm bulursun ama veteriner daha iyi bilmez mi sence ? { veterinerden aldığın bilgileri sen bizimle paylaşırsın ve hamster iyileşir umarım }
tşk _melike_ ama ben hataydayım burdakiler master felan anlamıyor fare gözüyle bakıyorlar hamstere sizlerden yardım bekliyorum
cnm ya umarım bişi olmas. çok uzuldum.ben burda bi veterinere gidip soruum neden doukulur die. sana yazarım ok?
çok tşk witch13 umarım veteriner çözer işi cevabını bekliyorum
kardeşim geçmiş olsun ya inşallah biran önce çare bulursun.....
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun benim yıllar önce beslediğim bir hamster ada olmulştu bu minikler strese girdiklerinde eş istediklerinde tüy döker yani korkma imkanın varsa çiftleştir. bu arada hamster ın büyük ihtimal dişi sanırım. dişiler yavrulamak istediklerinde istemsiz tüylerini yolarlar. sanki doğuracaklarmış gibi buda neden olabilir. vitamin takviyesi yap. biraz da protein ağırlıklı gidalar faydalı olabilir. çok minik haşlanmış bir tavuk eti gibi.
kardeşim umarım arkadaşın dediği gibidir yani inşallah korkulacak bişi yoktur yinede geçmiiş olsun
inan uzuldum ama benim hamsterimdada olmustu cok uzun surmedi 1 ay bile surmeden geri cikti tuyleri ark dedigi gibi stres olabilir sebebi.ama ciddi bisi yoktur heralde diye dusunuyorum.gecmis olsun