Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ücretli ankaradan köpek aranıyor - 2.sayfa

tercihlerim boxer,pitbull,almankurdu,doberman erkek olmalı 6 aydan büyük,tuvalet ve itaat eğitimlerini almış olmalı eşyalara zarar vermemeli saldırgan olmamalı fakat koruma içgüdüleri yüksek olmalı özellikle alman kurdu tercihimdir ücretde sorun olmaz...

img

tylerankara

18 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde güzel boxerler var erkek olan resmi sizin evcilleriniz bölümünde ismi paşa bir bak istersen 1.sayfada

img

pashaa

18 yıl 7 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm . 6 aylık alman kurt köpeğim var.bu yavruyu almak için tam 1 yıl bekledim.İşyerimde bakmak ve güvenlik amacıyla aldığım köpeğimi işyeri değişikliğinden dolayı vermek zorundayım.sadece yaptığım masraflar karşılığında verebilirim.bütün aşıları tam ve çok sağlıklı bir köpek. eğer ilgilenirseniz [email protected] adresime msj yollayabilirsiniz. ayrıca fotoğraflarınıda gönderebilirim. 0 532 2205535

img

uluberk

18 yıl 5 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bende tam istediginiz ozelliklerde kurt var cok akilli ve cok saglikli asilari tamamlanmistir evde ve bahcede bakiyoruz evdeki esyalara zarar vermicek kadar eve aliskin ama biz istanbuldayiz isterseniz [email protected] dan size resimlerini gonderebilirm 350 ytl. 0546 948 77 62

img

mangoajans

18 yıl 7 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

10 aylık bır goldenım var.ve ınanılmaz akıllı ıtaat egıtımli...asla ama asla çişini eve yapmaz,sızı beklemeden yemegını bıle yemez...gereksız yere havlamaz,hatta sus komutu verdıgım zaman yerınden bıle kalkmaz...kendısını sevmeyen bır ınsanın yanına kesınlıkle gıtmez.. salonumun ortasında yatıp tenıs topu ıle oynamaya bayılır.hıc bır esyayada zarar vermez...boyle bır köpege sahıp olmak ıstersenız...sadece bana mail atın ınanılmaz derecede uygun fıyata verıcem..sadece egıtımıne 300 ytl verdım..ben ıse egıtımınden bıle uygun fıyata verı[email protected]

img

hakankorfez77

18 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba pitbull yavrular var, fiyat 350 ytl

img

mehmet34

19 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

HERKEZE SLM YAVRU DOBERMAN ISTIYENLER BURAYA.3 ERKEK 2 DİŞİ YAVRU KALDI. YAVRULAR KESINLIKLE SAFKANDIR ZATEN KÖPEKTEN ANLIYANLAR BUNU ANLICAKTIR RESIMLERDEN YAVRULAR 22 GUNLUKTUR SUTEN KESILDIKTEN SONRA VERILICEKTIR.ERKEK=350YTL DİSİ=300YTL FIYAT KONUSULUR.AYRINTILI KONUSMAK ICIN BANA [email protected] veya 05365024860----05464302873 numaralarından ulasabilirsiniz...

img

fenerli537

18 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ