Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ücretli ankaradan köpek aranıyor

tercihlerim boxer,pitbull,almankurdu,doberman erkek olmalı 6 aydan büyük,tuvalet ve itaat eğitimlerini almış olmalı eşyalara zarar vermemeli saldırgan olmamalı fakat koruma içgüdüleri yüksek olmalı özellikle alman kurdu tercihimdir ücretde sorun olmaz...

img

tylerankara

18 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimizde ankaradan bull terrier var istermisin

img

cerili

18 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kliniğimizde temel itaat eğitimi olan 7.5 aylık bir alman kurdumuz mevcut.. eğer dilerseniz yavrularımızdan herhangi birini seçer temel itaat ve ileri itaat eğitimini sertifikalı olarak veririz... yavrularımız ırk ve sağlık garantilidir...

img

dasy

19 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

0212 880 80 73 0536 437 80 80 [email protected]

img

dasy

19 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fiyat verirseniz bu işi hemen hallederiz ama baştan söyliyim parayı elden veririm ilgilenen arkadaşlar varsa bull mastiff ve border collie de alabilirim teşekkürler...

img

tylerankara

18 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

7 aylık çok zeki ve sevimli erkek colli var. Gerçekten sevecek, gözümüz arkada kalmayan birisine vermek istiyoruz. Apartmanda bakamadığımızdan vermek durumunda kaldık. İlgilenirseniz 543 780 70 59 telefondan arayabilirsiniz. Tşk.

img

takyol

21 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim bu ayın 20`inde yaşına girecek bir erkek rottweillerım var. İstediğiniz özelliklere uygun. temel itaat eğitimi aldı. ilgilenirseniz msj atın. [email protected]

img

gulhanerten

18 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba dostum eğer istanbuldaysan beni bul ve sana çok güzel bi rotwailler öneririm biliyorum cinsini yazmamışsın ama aradığın özellikler mevcut olduğu için teklif etmek istedim 0542 764 65 92 suat

img

asi_kartal

18 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ben sana daha öncede yazdım bende rottwailler var tam aradığın gibi eğitimli tel 0542 764 65 92 fiyatı 450 ytl pazarlık yok

img

asi_kartal

18 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eger ılgılenırsen 6 aylık dısı rottweiler kızım var... tum asıları tam ve bakımlıdır.. 05325435910

img

yetim

18 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ