Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar

Mesaj Ekle

SATILIK BUKELAMUN... - 2.sayfa

Bende acilen bi bukelamun satmak istiyorum..İlgilenenler [email protected] adresine mesaj atsinlar veya messenger listelerine eklesinler.. Once bi görün..webcamdan gosterecegim..Ikematgah adresim izmir. Bazı arkadaslar yerli turu bukelamun satisi yasak gibi bir yerlerinden borozanlik yapiyorlar. Niyetleri 1000 Dolar civarında satmak olan bu arkadaslara itibar etmeyiniz. Yasak olan sey yasaksa Turkiye once surungenleri bırakmalı, kus cennetine ve kuslarina sahip cikmali.. Birileri gelip kendi cikarlari icin, o yasak bu yasak deyip insanlari binlerce dolar ugruna kaziklamak isteyince tepem atiyor kusura bakmayin..

img

cihan234

22 yıl 4 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SEN DEVAM ET BOYLE CAHILLIKLERINE FAKAT SIZIN GIBILER OLDUKCA BU GUZEL TURKIYEMIZIN GUZEL HAYVANLARI YOK OLUYOR SIRF ZEVK UGRUNA TABI PARA DAHA COK BASAR

img

pythonst

18 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pythonst, aslinda sen ve senin gibi cocuklarla ugrasmak icin vaktim yok malum cok para kazanmam lazim :P ama sunu diyeyim kendi soylediklerinizin kendi yalancisi konumundasiniz. Yani benim yazdiklarima nitelikli cevap veremediginiz gibi sadece atip duruyonuz..Soylediginiz bos seyler havada bile asili kalamiyor maalesef :P

img

cihan234

ÖZEL MESAJ

"bencede cang dogru soyluyor..site yonetiminden rica edelim cang`ın legal(!) olarak yakalayip 500 dolara sattigi hayvanlar icin ozel izin versinler..bizde buldugumuz hayvanlari bu isin sevdalilarina vermeyelim,onlari hayvan sevgisinden mahrum birakalim ama cang 500 dolarlik surungen satsin cunku onun hayvan sevgisi(!) her seyden ote...eminim buna.. :P " ---bak arkadasım su ana kadar bir tek kertenkele bile satmadım(buna butun turleri dahil),artı 500 dolara hiçbir şey satmadım!ünlem işaretlerini kulanarak asılsız imalarda bulunmaya calışma!su ana kadar satdığım bir iki tane yılandır(ki sahipleri bu siteden bile deil)o da ben kendime getirdikce aynısından veya benzerinden isteyen insanların hem ucuza hemde saglıklı hayvana(petshop lardakilere gore)sahip olmalarını saglamak ote yandan kendime dusen yol vb. masrafları paylastırarak maddi yuku hafifletme isteğimden dolayıdır...yani baskasına ne kadara satıyorsam kendimde aynı parayı odedim.son olarak;sana yaptığın işin yanlış oldugunu soyleyen her kişi,senin zannettiğin gibi işlerini engellediğin kişiler değildir..bana bu sekilde sacma iftiralarda bulunup sitedeki imajımı kirletme

img

cang

21 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet arkadaslar, cang gercekten cok fedakarlik(!) yapmis bizler icin. Onun imajini kirletmeyelim. Birakalim o tertemiz hayvanlarini yuzlerce dolara satsin,onun hayvanlar uzerindeki(!) imaji her seye bedel. Peki cang kardesim dogru soze ne denir, sen sadece herkese camur at!

img

cihan234

ÖZEL MESAJ

cang abicim bırak muhattap olma sen, baksana "bişey satmıyorum" dediğin halde hala "yüzlerce dolarlara satış yapıyor" diyor, takmış bir kere at gözlüğünü, anlayışı kıt bir arkadaş(!) yani. Aynı seviyeye inme, artık umalım ki birgün aklı başına gelsin, başka çare yok.

img

cang

ÖZEL MESAJ

tesekkuler arkadasım..haklısın bırakıyorum artık

img

cang

ÖZEL MESAJ

ne oldu ya..hemen terkettiniz..gitmeyin oyle hemen..ne guzel camur atiyordunuz..sonra camurlari toplamak gene size kalmis anlasilan..peki yolunuz acik olsun cang ve raptiye45 hoscakalin cankardeslerim.. :P

img

cihan234

ÖZEL MESAJ

sen bence elındekı hayvanı kolaylıklsatmak ıcın boyle yollara basvurma bencede sen o hayvanı dogadan yakalamıs bıranevvel elınden cıkartmak ısıtıyodun uc kurus para ugruna bır hayvanı esarete mahkum ettın vede kımbılır daha neler vardır sende bence sıte yonetımını yerlı hayvan satısı hakkında bısey yapmasılazım yerlı turlerın satısınısıtedem kaldırılmasılazım!sızın gıbı paragozler yuzuden turkıyenın doga hayatı kuruyo.Ben hıc bır yerde 1000 dolara bukalemun satıldıgını duymadım yurtdısında olan bagzı sıtelerde var ama o hayvanlarda ozel uretılmıs vede ozel turler yurt dısından gelen cogu turler cıftlıklerde uretılıyo vede burda kımsenın 1000 dolara hayvan sattıgı yok sen bunu nerden cıkarıyosun

img

iguana999

21 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tabi ki iguana..sadece hayvani esarete mahkum etmedim..ayni zamanda turlu turlu seyler yaptim uc kurus ugruna...eee pardon yuzlerce dolar icin yaptim..Bazi arkadaslar, kafasini, bazi arkadaslar da kuyrugunu ve bacaklarini, bazi arkadaslar da ic organlarinin bir kısmını istediler..Bende parcalayarak satmak zorunda kaldim..Ama iyi para ediyor ha..Tabi talebe gore davranmak zorundayim iguana.. :P Sende boluk porcuk bukelamun istersen benimle irtibat kurabilirsin..Kapım tum hayvanseverlere acik..sevgiler.. :P

img

cihan234

ÖZEL MESAJ