Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
bende evde beslemek için yavru köpek istiyorum
cinsi falan önemli dğl sadece kendime bir dost arıyorum fiyatı ucuz olursa çok ii olurr!!!
ırtıbat numaram 05442758239 pekıngese anne altından
slm eger istersen 200 milyona tum asıları tamamlanmıs labrador cinsi 4.5 aylık dişi kopegımı verebilirim.eger istersen teli ni yollarsan irtibata geceriz
HANGİ ŞEHİRDE OTURDUĞUNUZA YAZARSANIZ SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM.
2 aylık golden yavrumuz var ona iyi bakabilecek birini arıyoruz ilgilenirseniz [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.
merhaba ben ayşegül ,istanbuldan. 1 yaşında dişi pekingese cinsi bir köpeğim var. almak istersen 100 milyona veriyorum. gerçekten aşırı derecede bağlanabileceğin çok sevimli, sadık bir kızım var. ulaşmak istersen [email protected] adresime mail atabilirsin. görüşmek dileğiyle...
Merhaba 3 aylık ing.cocer köpeğim var alalı bir hafta oldu ama işim nedeni ile bana uygun olmadığını anladım Çok sağlıklı ve aşılı ayrıca aşı kartı ve tüm ekipmanıyla vereceğim.ama iyi bir bakıcı olacağınıza inandırmalısınız beni.550 ytl ye aldım fakat 200 ytl ye vereceğim..
Merhaba,2006 ocak doğumlu tüm aşıları tamamlanmış,taşıma kutusu ve mama kaplarıyla birlikte 25oYTL`ye terrierimi verebilirim.İlgilenirseniz [email protected]`a mail atabilirsiniz.
Caru1984, hala köpeğini vermediysen onunla ilgileniyorum. (ona bakmaya hazır şu an evde bir ordu var)İnan hem köpeğin hemde onlar çok mutlu olacaklar.saygılar. irtibat : 533 5935856