Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

bende evde beslemek için yavru köpek istiyorum
cinsi falan önemli dğl sadece kendime bir dost arıyorum fiyatı ucuz olursa çok ii olurr!!!

slm eger istersen 200 milyona tum asıları tamamlanmıs labrador cinsi 4.5 aylık dişi kopegımı verebilirim.eger istersen teli ni yollarsan irtibata geceriz

HANGİ ŞEHİRDE OTURDUĞUNUZA YAZARSANIZ SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM.

merhaba ben ayşegül ,istanbuldan. 1 yaşında dişi pekingese cinsi bir köpeğim var. almak istersen 100 milyona veriyorum. gerçekten aşırı derecede bağlanabileceğin çok sevimli, sadık bir kızım var. ulaşmak istersen 🔒 Üyelere Özel adresime mail atabilirsin. görüşmek dileğiyle...

Merhaba 3 aylık ing.cocer köpeğim var alalı bir hafta oldu ama işim nedeni ile bana uygun olmadığını anladım Çok sağlıklı ve aşılı ayrıca aşı kartı ve tüm ekipmanıyla vereceğim.ama iyi bir bakıcı olacağınıza inandırmalısınız beni.550 ytl ye aldım fakat 200 ytl ye vereceğim..

🔒 Üyelere Özel

Merhaba,2006 ocak doğumlu tüm aşıları tamamlanmış,taşıma kutusu ve mama kaplarıyla birlikte 25oYTL`ye terrierimi verebilirim.İlgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel`a mail atabilirsiniz.

veteriner kliniğinden sağlık ve ırk garantili 60 günlük spaniel cocker yavruları ve 76 günlük erkek amerikan cocker yavru ... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın