Sürüngen Genel

bukalemun arıyorum...
Arkadaşlar merhaba,bu siteyi yeni keşfettim ve hemen üye oldum. Ben sürüngenlerden sadece bukalemunlarla ilgileniyorum,2 ay kadar besledim ve hayran kaldım... Aramadığım yer kalmadı diyebilirim,haftasonu bi yerden haber bekliyorum...Bukalemun satan veya vermeyi düşünen arkadaşlardan haber bekliyorum... mail adresim: 🔒 Üyelere Özel

Bende bukalemun var isteyene satabilirim yaklasik 25 30 cm büyüklügünde ‭+90 (544) 391 08 95‬ arayin

Mrb ben bukalemun almak istiyorum yardımcı olurmusun.

merto26 yazdı :
bende 1 çift war hatta dişisi hamile 1,5 yıldır bakıyorum istersen satabilirim cep no 🔒 Üyelere Özel
ben bukalemun almak istiyorum yardımcı olurmusun

Ben yavru bukalemun almak istiyorum yardımcı olurmusunuz satan arkadaşlar mail atsın. 🔒 Üyelere Özel

Muzo19901 yazdı :

merto26 yazdı :
bende 1 çift war hatta dişisi hamile 1,5 yıldır bakıyorum istersen satabilirim cep no 🔒 Üyelere Özel
ben bukalemun almak istiyorum yardımcı olurmusun
Bende var almak istersen tel 🔒 Üyelere Özel Antalya

Bukalemun satılık şehir dışına gideceğim için ilgiyi eksik etmiyecek birine satmak istiyorum fiyat 1000 tl

🔒 Üyelere Özel arayın görüşelim 1 adet var Ilgi alaka eksik etmeyecek birine satmak istiyorum

Bana da bukalemun lazım instagramdan ulaşım sağlarsanız adanada yaşayanlar iletişime geçebilirler @aliyilmaz_0147 hesabından ulaşabilirsiniz

Yanıtlamak için giriş yapın