Arkadaşlar merhaba,bu siteyi yeni keşfettim ve hemen üye oldum. Ben sürüngenlerden sadece bukalemunlarla ilgileniyorum,2 ay kadar besledim ve hayran kaldım... Aramadığım yer kalmadı diyebilirim,haftasonu bi yerden haber bekliyorum...Bukalemun satan veya vermeyi düşünen arkadaşlardan haber bekliyorum... mail adresim: 🔒 Üyelere Özel
Ben bukalemunumu kıbrısta kaldığım zamanlarda besledim, uçakta türkiyeye kaçak yollardan getirmek istemedim ve doğal hayata bıraktım...
bende oğluma yavru bukalemun almak istiyorum.fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?yardımcı olursanız sevinirimii
bukelemun arayan arkadaşlar bende bir tane var.isterseniz irtibata geçin lütfen.mail adresi verirseniz size ulaşabilirim...
Arkadaşlar izmirde balçova agoranın karşısında pet shop war.orada 2 tane bukalemun satıyorlar şuan.satılmadan edinin derim.ben alıcam ama araştırdım beslenimi çok zor :( vazgeçtim denilebilir.ölürse falan çok üzülürüm.en iyisi doğal yaşamında yaşaması...saygılar
bende 1 çift war hatta dişisi hamile 1,5 yıldır bakıyorum istersen satabilirim cep no 🔒 Üyelere Özel
Merto26 2`sini Kaça Verirsin Son Fiyat Birde Akreple Takas Düşünürmüsün? Akreplerde Çift
ARKADAŞLAR BENİM 30 CM BOYUNDA 4 YAŞINDA BİR BUKALEMUNUM VAR VE BUNU CATMAK İSTİYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞ VARSA BANA 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.FİYAT KONUSUNDA ANLAŞABİLİRİZ.TEŞEKKÜRLER.
Bende var birtane yavru isterseniz ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel