Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ücreti ile köpek arıyorum yavru olmasın - 2.sayfa
Selam ben yavru olmamak kaydı ile uysal ve cins farkı gözetmeden bir köpek arıyorum. Yavru olmasın çünki hastalandıklarında çaresiz kalıyorum.Bana dost olacak bakımını yapabileceğim bir arkadaş arıyorum.Saygılar.
süper bi boxer var elimde 10 aylık dişi ve temel eğitimli evde bile bakabileceğin hiçbir yaramazlığı yok garanti verebilirim ilgilenirsen fiyatta yardımcı olurum 05053464013
merhaba eğer hala arıyorsan bir yaşında, erkek, tüm bakım ve aşıları tam olan golden retriever cinsi köpeğimiz için yeni bir yuva araştırıyoruz. harika bir köpek... ilgilenirsen lütfen ara isa 0543 875 19 71
selam hala arıyorsanız benim canımdan çok sevdiğim rotumu vermek isterim 2 yaşında ve dişi.
slm.5 aylık rus finom var.beyaz üzeri siyah benekli.. aşıları tam.. karneli.. eğitimli.. insan canlısı.. tel 546 492 74 40
bizde 8 aylık dişi bembeyaz eğitimli ufak terrier var sadece tekirdağdan gelip almanız lazım birde 50 ytl buda sembolik olarak çünkü o bizim için çok değerli çocuklarla, aslında herkesle arası çok iyidir.0543 9175671
hala köpek arıyorsanız; 2 tane terriyerim var. biri 4 yaşında egitimli bahce ve evde yaşamaya alışkın. diğeri 8 aylık. Dışarıda bakılıyor. İkisi de cok zeki ve eğitimli. Sağlık karneleri mevcut ve aşıları düzenli olarak veteriner arkadaşım tarafından yapılıyor. telefonum: 0535 477 30 22
slm eğer hala köpek bulamadıysanız bende çok güzel 10 aylık beyaz terier var.nerde yaşadığınızıda yazarsanız?
Merhaba 9 yaşında 1 numara bal rengi çok akıllı,sağlıklı, iyi eğitimli ,arkadaş köpeğimize Ankara`da yeni yuva arıyoruz.Biz çok yoğun çalışıyoruz.Evde canı sıkılıyor.Tek isteğimiz ona iyi bakılması .Gerektiğinde yardımlaşırız .Çünkü onu çok özleyeceğ[email protected]
evde bakıcaksan benim 4 aylık american coocker ım var aşıları tamşu ana kadar hasta olmadı antalyada yaşıyorum tuvalet eğitimi var ve bir çok komutu biliyo.ilgilenirsen resimlerini gönderirim e mail :[email protected] 300ytl ye satıyorum