Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ücreti ile köpek arıyorum yavru olmasın

Selam ben yavru olmamak kaydı ile uysal ve cins farkı gözetmeden bir köpek arıyorum. Yavru olmasın çünki hastalandıklarında çaresiz kalıyorum.Bana dost olacak bakımını yapabileceğim bir arkadaş arıyorum.Saygılar.

merhaba, Dachshund (sosis cinsi) 1 yaşın biraz üstü siysh kahve harika bir köpek. son derece uysal ev yaşamına çok uyumlu. ilgilenirseniz mail atın veya arayın 05322712434 mete yalçın

img

kmyalcin

18 yıl 9 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm dişi alman kurdum var. 11 aylık. verebilirim. hareketli ve insan canlısı. kesinlikle saldırgan değil. ücreti görüşürüz. [email protected] msn [email protected]

img

byhekim

18 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım bizde 2 tane dişi pitbull var birisi 3 yasında diğeri 12 aylık cifleşti eğer yavrulamazsa 12 aylığı o zaman satacaz ama diğer 3 yasındaki satılıktır ilgilenirsen köpekler cok uysal sağdık ve cana yakındır yani tehlike arz etmiyiyor [email protected]

img

catlak05

19 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba.Yaklaşık bir yaşında erkek ROTT var.İlgilenirsen; mail:[email protected] cep:0533 445 59 22

img

dr.

20 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm 7 aylık pekinez süs köpeğim var.bal köpüğü renginde ona acilen yuva arıyorum.wc eğitimli çok uysal tam ev arkadaşıdır.ilgilenirseniz 05322063612 [email protected] dan irtibata geçebiliriz.

img

asiye98

18 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam. 7 aylık american cooker cinsi köpeğimi ücret talep etmeden vermek istiyorum. Kerem 0533 696 45 38

img

kersoz

18 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

6 aylık saf kan labrador cinsi kızımız var taşınma dolasıyla acil vermek istiyoruz ilgilenirseniz [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz

merhaba ben ayşegül, 1 yaşında pekingese cinsi dişi köpeğim var, öğrenci olduğum için yeterli ilgi gösteremiyorum, almak isterseniz 100 milyona verebilirim, istanbulda ikametgah etmekteyiz. mailim: [email protected] . burdan ulaşırsanız çok memnun olurum. görüşmek dileğiyle...

img

powerpuff

18 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam 3 yaşındaki terrıer cinsi beyaz kısırlaştırılmış kızımızı yeni ev sahibi istemediği için vermek zorundayız ücret istemiyoruz iyi bakın üzmeyin yeter 05443274444

img

suuu

18 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ