Hamster

hamster kafesi imac isteyen varmı?
🔒 Üyelere Özel resim üsttekı linkte arkadaşlar ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresınden ulaşabılır 40ytl civarında sanırım!

süper bişi bu ya

çok güzel çok beğendim kafesi sana bir e-mail attım cevaplarsan konuşursak anlaşabilirsek almayı düşünüyorum

Cevap yazdım,yanıtınızı beklıyorum. Saygılarımla,

bendede aynı kafesin pembesinden var bende aynı fiyata almıştım fiyatı uygun bence :)

gevezefare ye söz verdim arkadaşlar onun cevabını beklıyorum saygılarımla,

furby mailini aldım tamam ben denizlideyim ulaştırma problemini halledersek kararlıyım alıcam 40 ytl çok uygun bir fiyat kargoyla gönderirsen ne kadara mal olur bana yada otobüslerle gönderebilirmisin ben parayı sana nasıl ulaştırıcam

kargo yla yollayabılırım en fazla 5 10 ytl tutar kargo sanırım,iş bankası yada yapı kredi varmı sana yakın eger bu bankalar varsa havale yapabılırsın? detayları mailine atarım istersen mailini beklıyorum.

tamam anlaştık o zaman sen bir de kafesin boyutlarını yazabilirmisin bana hesap bilgilerini mailime atabilirsin karegoyu aldığımda hesabına yatırırım parayı ok

46*25*29 boyutları bu, kargoya teslım ettıgımde msn den sana teslım kağıdını gösterırım camla sende hesaba atarsın parayı olurmu? msn kullanmıyorsun galıba? yada mail atarsan kız arkımın telını verıyım onla konuşursun. adresini mailime atarsan sevinirim 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın