Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

bu akvaryum ısınır mı :( - 2.sayfa

ARKADAŞLAR 160*60*70 ÖLÇÜLERİNDE YENİ BİR AKVARYUM YAPTIRDIM FAKAT HENÜZ KURMADIM. SOBALI BİR EVDE OTURUYORUM. BU ÖLÇÜLERDEKİ BİR AKVARYUMU KIŞIN ISITABİLMEK NASIL MÜMKÜN OLUR? MEVCUT 200 LİK AKVARYUMU BİLE 300 WATT ISITCI İLE ISITABİLMEK BİLE ELK FATURASI BAYAĞI BİR YÜKSELTTİĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK :( BUNU DÜŞÜNDÜKÇE KURUP KURMAMA KONUSUNDA KARARSIZ KALDIM. BU KONUDAKİ BİLGİ VE TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.BU AKVARYUMU KURMAK İSTİYORUM ANCAK ELK FATURALARINI DÜŞÜNDÜKÇE KABUS GÖRÜYORUM. SAYGILAR....

img

falco

21 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Termometre tipin nedir?

img

mfe

22 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

standart içten vantuzla cama yapışan cıvalı termometre ....

img

falco

ÖZEL MESAJ

700 lt ise ona 2. bi ısıtıcı tak kaliteli balık besliyosun yani onun derecesi 27den aşagı inmesin öle ayarlaman lazım markada sorun olmaz ama ısıtıcı patlarsa balıklarda içinde patlayabilir çok oluyo çarpılan balıklar dikkat et derim:)

img

linkinpark

20 yıl 1 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

14 senedir balık bakıyorum çeşit çeşit akvaryumlarım ve bir sürü camı kırılan ısıtıcım oldu ilk kez balık çarpılmasını duyuyorum doğru olabilir de bendekilerde genelde ben çarpılırdım... balıklar gayet memnun oldular her seferinde :)

img

hotorange

19 yıl 6 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım 2 tane atmanın 300wattlık ısıtıcısı çok iyi gelir sana.birini sağ,diğerini de sol arka cama yaslarsın o tankta istersen su bile kaynatabilirsin.

img

gurkankurtay

18 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Peki arkadaşım 2 tane 300 wattlık ısıtıcı taktıgın zamanki elektrik sayacının dakıkadaki devir hızını ve maliyetini çıkarsana :)

img

falco

ÖZEL MESAJ

beni dinleyecek olursan ve bu msji ookursan eğer akvaryumun arka ve yan çevresini şeffaf havalı böyle sıkınca patlayan naylonlar oluyor onunla kapatırsan ısıyı dışarı vermez ve yalıtım yapmış olursun ve bu elektrik faturana güsell yansır kabartmaz :) ama dersen ki arka ve yan taraflar benim için önemli görüntüyü bozuyo o zmn bu yatar :( yada en azından arka tarafı kapat derim ben zaten orda fon vardır fonun arkasına koy dediğim o hava kabarcıklı naylonu hoşçakal :)

olayı 2 ton kömürle hallettim :) önerileriniz için tşk ederim.

img

falco

ÖZEL MESAJ

ben olayı 2 ton kömürle halletim :)

img

falco

ÖZEL MESAJ