Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
yardıma ihtiyacım var!!!!!! - 2.sayfa
bende artık su kaplumbası besliyorum.2 tane.orta boy plastik dikdörtgen kap verdiler.filtre,vitamin almam şart mı?marul,çilek,kavun,peynir gibi şeyler yemesi doğal mı?başka ne yapabilirim?şimdiden teşekkürler.
yardımlar için çok saolun ..
ya arkadaslar bende dun mucahiti aldım.ama okudugum kadarıyla on atam anlamıyla bi yasam alanı olusturamamısım. beni su kabuk sertlesmesi konusunda aydınlatabilir misiniz. ayrıca bende mucoya sadece kucuk bi kaplumbaga bahcesinde bakıyorum.tasları falan ozel deel. ısıtıcı da yok. napmam lazım yaa.kendimi cok kotu hissettim
biri yardım edebilir mi kaplumbağaya bakarken dolaşmalrı için serbest bırakmıştım bir anlık dalgınlıkla kaplumbağa 5.kattan düştü ama ölmedi ne gibi sorunlar çıkabilir 4-5 yıldır bakıyorum benim salaklığıma geldi
burçin keşke senin kapluşun gibi olsaydı bnmki senin kapluşunu bilmiyorum ama bnmki 6 cm boyunda 1 yaşında dişi ve gözleri şişti nedenini bilmiyorum bi vet fln yoqmu yaa
kAPLUMBAĞAYA EZİYET ÇEKTİRMEYİN http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=2284