Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

yardıma ihtiyacım var!!!!!! - 2.sayfa

bende artık su kaplumbası besliyorum.2 tane.orta boy plastik dikdörtgen kap verdiler.filtre,vitamin almam şart mı?marul,çilek,kavun,peynir gibi şeyler yemesi doğal mı?başka ne yapabilirim?şimdiden teşekkürler.

img

didmer

20 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yardımlar için çok saolun ..

img

burçingnsn

20 yıl 1 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya arkadaslar bende dun mucahiti aldım.ama okudugum kadarıyla on atam anlamıyla bi yasam alanı olusturamamısım. beni su kabuk sertlesmesi konusunda aydınlatabilir misiniz. ayrıca bende mucoya sadece kucuk bi kaplumbaga bahcesinde bakıyorum.tasları falan ozel deel. ısıtıcı da yok. napmam lazım yaa.kendimi cok kotu hissettim

img

violetthe

20 yıl 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

biri yardım edebilir mi kaplumbağaya bakarken dolaşmalrı için serbest bırakmıştım bir anlık dalgınlıkla kaplumbağa 5.kattan düştü ama ölmedi ne gibi sorunlar çıkabilir 4-5 yıldır bakıyorum benim salaklığıma geldi

img

canx1907

16 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

burçin keşke senin kapluşun gibi olsaydı bnmki senin kapluşunu bilmiyorum ama bnmki 6 cm boyunda 1 yaşında dişi ve gözleri şişti nedenini bilmiyorum bi vet fln yoqmu yaa

img

prenses_seker

16 yıl 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kAPLUMBAĞAYA EZİYET ÇEKTİRMEYİN http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=2284

img

holopter

17 yıl 6 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ