gonzalesim yaklasık 1haftadır carkında dönmüodu ve sürekli uyuyodu.gidip bi hamsterball aldım ve koridora saldım onu.ilk önce yadırgadı biraz garipsedi ama sora bi alıştı suan hep onunla dönüo cokta hosuna gidio.evde takur tukur oraya buraya carpa carpa gidio,dolasıo:)cark gibi dgl tabi hamsterinizi kendiniz içine koyuyosunuz ara sırada olsa göz kulak olmak zorundasınız falan filan ama herseye geder yeterki egzersiz yapsınlar:)herkese tavsiye ederim.süper bişey
hayırlı olsun sisko bende almayı düşünüyordum :)
arkadaşlar netten hamster topu baktım pek seçenek göremedim ve fiyatlar biraz fazla geldi bana.netten seçenek sunabilecek yada çevresindeki satış yerlerinde alıp bana gönderebilecek biri var mı.
teşekkür ederim.
seyhan genelde hamster topu yek model. yek marka var sanırım. bitek renk farkı var. nerde oturuyosun. bakırköyde eminönünde mecidiyeköyde ve şilideki petshopların çoğunda var. başka ildeysen sipariş vermelisin.
internette 14,35 YTL ye var kargoyla falan 18 YTL ye gelir istersen msn nini ver eklim verim linki?
slm arkadaşlar bana hamster topu lazım.alıp gönderene 2 tane 2 aylık yavru hamster vermek istiyorum.bir nevi değiş tokuş.ilgilenen olursa ayrıntıları konuşuruz yine.
arkadaşlar konuyla pek ilgisi olmaya bilir ama bişi sorcam internette hagen hamster uzay keşfi die bişi satılıo onun ne olduğunu bilen var mı?
snowbonbon senin dediğin sanırım hagen hamster uzay istasyonu eğer bundan bahsediyorsan bu uzay istasyonu görünümünde içinde aksesuarları oyuncakları olan bir kafes fiyatıda sanırım 53 ytl felan
merhaba o kafes habitrailin space statıon modeli.Başka modelleri de var:safari,mimi,playgorund...ben 2 tane aldım süper kafesler tavsiye ederim...
Bahsettiğiniz uzay istasyonu modelinin etiketi 75 milyon. Cumartesi günü aldım. Tabi ki indirim yapıyorlar nakitte. Ama görünen fiyatı bu.