Hamster

nasıl alabılırım
arkadaşlar merhaba ben vir tane hamster alıcam ama butun petshoplar bana uzak ve alsamda nasıl bıse alıcam nelere dıkkat edıcem bunları hıç bılmıyorumm cok uysal ve kucuk bır hamster nerden alabılırım

merhaba.En iyi hamster ya da gonzales alabileceğin yer bu sitedeki hayvan severlerdir.Sana yakın olan ve yavrusu olan arkadaşlar mutlaka vardır.Ben 1 aylık yavru almanı öneririm.Petshoplar pek ilgi göstermediği için böyle söylüyorum...

çok saol verdıgın bılgı ıcın ama ıcım gene de rahat deıl bende basta oyle dusunmustum ama sonradan ya bu arkadaslardan aldıgım yavrular saglıksızsa ya hemen olurse ya hastalıklıysa dıye endısem oluyoo o yuzden petshopları daha guvenılır buluyorum ama senınde aklında bulunsunn eger yenı dogum yapan bı hamster bulursan bana mutlaka haber verırmısınn by

MuMMy`e katılıyorum..eğer aynı şehirde olduğun biri varsa burdakilerle onlardan bi yavru albilirsin.. tekrar söylüyorum..Eğer Kayseri`de olan hamster sahibi varsa lütfen benimle irtibata geçsin>> 🔒 Üyelere Özel

bak benim gonzales yeni yawruladı istersen sana bi tane yawru werebilirim...ama 2-3hafta daha beklemen lazım..

merhaba.BEn sana sadece su örneği vereyim sen düşün: o gün kızılayda petshopda yavru gonzaleslere bakıyordum,baktım su içecekler ama sulukları uzanamayacakları yere koymuslar,gonzales ayağa kalkıyo ama içemiyo,bende görevlyi çağırdım bak böyle dedim o da hemen yapacağına tamam biz yaparız dedi ve gitti...Bu kadar küçük olayda bile ilgi göstermiyolar.Benim o petshop tanıdık yemi falan hep ordan alırım.Adam bana sen üret ben senden alayım dedi.yani onlar kendileri uğraşmıyo,yavruları olanlardan alıyorlar.yani burdan alman daha sağlıklı olur.Burda başlık aç,yaz,mutlaka yavrusu olan vermek isteyen vardır.Petshopların hepsine kötü demiyorum,ama hayvanlara bakmıyolar......yardımcı olabildiysem mutlu olurum...

cnk kardeş bende bi tavsiyede bulunim. istanbulda yaşıyosan eminönünde mısrçarşısının ordaki petshoplarda bu aralar çok fazla yeni hamster var. çok geçmeden al. daha yeni geldikleri için şimdilik sorun olmaz. bende aldım ve çok memnunum. ama orda büyümeye devam ederlerse kötü olur. yani ordan alıcaksan yavru al. büyükler sağlıksız olabilir. özellikle psikolojik olarak. ısırır falan. benim tavsiyemde bu. ben 3 hamsterımıda ordan aldım. karşıda oturuyosan eminönü vapuruna binip gelebilirsin. yol sorun olmaz. boğaz havası iyi gelir.

ok mummy cok saol...

bütün arkadaşlar sağ olsun

arkadaşım çabuk benle irtibata geç :) 6 tane yawrum var 1 aylık 4ünü verdım 2 tane hala var elımde hamde bembeyaz kırmızı gözlerı var hamster gonzi değil :) uzun tüylüde var kısa tüylüde para istemıcem onlara sağlıklı bakman yetrlı benım için :) 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın