Balık Arayanlar

arowana 20cm lık arıyorum
arkadaslar yenı bır akvaryum kuruyorum sole piranhalarımın karsısında bıde arowana olsun dedım cok pahalı olmıcak sekılde bı tane alıcam bıde nasıl bı hayvandır bı acıklama yaparsanız sevınırım hıc beslemedım 🔒 Üyelere Özel buraya msj atarsanız sevinirim ii gunler kurtan kurtul

Bana 15-20 cm cıvarında bulabılırmısın acaba sımdı akvaryumu kuruyorum heralde 3 gune alırım fıyatı fazla olmaz heralde nese buraya yazarsan sewınırım bıde tel bırak ben senı ararım ıı gunler

20 ytl ye 15-20 cm lık arowana arıyorum tel 🔒 Üyelere Özel kurtan kurtul

ıst kozyatagı ya aslında ben kendıme buldum ama bı arkadasta ıstedı 20 ytl ye 15 cm fln bulursak alıcak oda ya bız bıraz kafayı yedık ewlere ıkıncı akvaryumları kuruyoruzda 1. akvaryumlarda piranha var sımdı bıde arowana olsun dedık ama masrafa pek gırmek ıstemıyoruz 20 ytl ye 15cm olursa alırız saygılarımla

SELAM KURTAN  İLANLAR BÖLÜMÜNDE CİHAT99 15cm LİK AROWANA YA 20 YTL İSTİYOR TELİ 0536.631.42.92 CADDE BOSTANDA BU ARKADAŞ BYE

EYVALLAH MERCAN SARHK DOSTLARIM MUTLU OLDUKÇA BENDE MUTLUYUM HAYATIM GÜZEL OLUYOR SEN NASILSIN BALIKLARIN İYİDİR İNŞALLAH. ÜSTEKİ 0535.434.05.80 SENİN TELİNMİ KENDİNE İYİ BAK BYE.

selam... neden o boyutlarda yaşatılamaz arowana, yaşatmak ve arowanayı sağlıklı büyütmek için ne yapmak lazım... şu aralar bi akvaryum daha almak üzereyim sanırım arowana akvaryumu yapacağım.. mercan kardeş elinde varsa ilgilenebilirim. 🔒 Üyelere Özel

arkadaslar cok tesekkur ederım 20cm lık buldum 2 ay once ve 20 ytl cok tesekkur ederım :) bu arada kavga etmeyın be abıcım hepımız burda bılgı paylasıyoruz :) ama cok guldum yukardakı muabbete herkeze kolay gelsın:)

Yanıtlamak için giriş yapın