Kuş Forumları > Kuş İlanlar
Orjinal İngiliz Muhabbet Yavruları - 2.sayfa
Orjinal bilezikli anne babadan yuvadan 1 hafta önce çıkmış 2 adet(bilezik takılmış) diğer çifttede tüylenmemiş 3 adet ingiliz muhabbet yavruları. Tane fiyatı 100 YTL [email protected] - 0 555 557 53 88
İlk resimdeki 2 safkan yavru satılmıştır diğer 3 yavrunun anne orjinal bilezikli babası da çok iri yerli kuştur tane fiyatı 60 ytl dir.
mehmet seni arıcam ama teli dogru verirsen konuşcam
Pardon eksik yazmışım 0 555 557 53 88
mehmet arkadaşım selamlar. yeni yavruların mevcutmu ve biraz pahalı değilmi ? ben bursadayım toptancıda saf ingiliz satan tek bir yer var onlarda damızlık olmasına rağmen çiftini 120 den satıyo ? yeni yavruların olduysa ve daha ucuza satmayı duşunursen konuşalım byee. ayrıca bu bilezik muhabbetini okudumda negatif eleştirilerde bulunanlar muhabbet kuşlarını sevmeyen bu işin heyecanını yaşamasını bılmeyen insanlar sen bu tur ınsanlarla muhatap olup o guzel gonlunu yorma bosuna ..
selam mehmet bey kuşların gerçekten çok güzel tepeli muhabbettin de varmı varsa resimlerine bakarsak sevinirim bilezik konusu en azından ayagında doğumtarihi de olsa yeterli olur size hak veri yorum resimleri bekliyorum saygılarımla.tuzcu06
Yeni yavru ve Tepeli şu an için yok ama yeni gelen damızlıklar var 2 .çifti yumurtlamak üzere dier iki çiftde eş seçme aşamasında anne babaların resimlerini eklerim en kısa zamanda fiyat konusuda at ile deve değil yeterki yavru çıksın 3 aşağı 5 yukarı anlaşırız.
Arkadaşlar bilezikle ilgili bir sorum var geçenlerde bir sultan papağanı aldım ayağında bir bilezik var dişi oldugunu düşünüyorum satıcıda öyle oldugunu söylüyor emin olmak açısından sizce ayagındaki bilezikde bununla ilgili bir bilgi varmıdır kuşu tutamadığım için tam olarak ne yazdıgını göremiyorum en kısa zamanda bilgileri tam olarak yazıcam