Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

sürtünme - 2.sayfa

balıklarım arasıra kumlara sürtünüyorlar... bildiğim kadarıyla bu bir parazit... bunu nasıl engelliyebilirim...

img

alpertozan

20 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

crano kardeş okudum tabi okumaz olur muyum demek istediğim yem yedikten sonra sürtünmesi başka şeyden olabilir mi diye? belki boğazı mantar olmuştur ne bilim ben:)

img

fatih2405

19 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

birde yemini degiştirmeyi dene.Bende merak ettim şimdi neden hep yem yedikten sonra oluyomuş.Yemi degiştir eger bir daha olmazsa neticeyi yeme baglarız..ama sen yinede yukarıdakileri bir uygula derim ben

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar kasınma sadece parazitten olusmaz ama herkes ole bilir bir neden daha varki kesin boledir suda hareketlenmeden dolayı olan statik elektirik buda balıklarınızın surtunmesine neden olur eger parazit tarzında bisey olsaydı surekli surtunselerdi ve kuyruklarını hafiften kıssalardi ewt dediginiz dogru ama ark durumunun parazit oldugunu zannetmiorum arasıra dior cunku yani statik elektrik

peki bu dediğin statik elektriğin akvaryumun yerini değiştirmek dışında bir çözümü yokmu... bu statik elektriği nasıl önleriz... saygılar...

img

alpertozan

20 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

statik elektirigi hicbir zaman onleyemezsin cunku filtrenin puskurttugu su bile elektirik yapıo balıkların yuzmesi bile cozum yok

toprak hattı çkmeyi denesek olmazmı.... işin sakası tabiii mercan söylediklerin mantıklı geliyooo ama balıkların kasınmasını sağlayacak kadar yANİ ONLARI ETKİLEYECEK KADAR GÜÇ BİRİKEBİLİYOMU.

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kaya tuzuyla ustesınden gelemezsenız sera ectopur öneririm

img

drchilit

18 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sera ectopurun ozelligi sadece ilacın etkisini da cabuk gostermesini saglar baska bi ise yaramaz zaten sera ilaclarında yazar ilacı kullanırken ayanında ectopurda kullanın die