Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Kedi arıyorum. kedinize çok iyi bakıcağıma emin olabilirsiniz. - 2.sayfa
Kedi cinsleri arasında ayrım yapmaktan hoşlanmıyorum fakat Van kedisi yada İran kedisi olursa tercih ederim. küçük bir yeğenim var, yeğenime de hayvan sevgisi aşılamak istiyorum. kedisine yuva arayan arkadaşlar varsa , kedisine çok iyi bakılacağına emin olabilirler. ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
bu kedi,İstanbul`da.Anatolia Hayvan Hastanesi`nde.
bu fotoğraf çekileli en az 1 hafta oldu,o zaman sokaktan kurtarılmış zavallı bir kediydi.ama o haliyle bile cinsinin güzel örneklerinden olduğunu gösteriyor.o bir iran kedisi,şu herkesin çok istediği kedi yani..değeri bilinmemiş.eğer istanbuldaysanız
bu linkte adres ve telefon mevcut.
bu güzele de aracılık yapmak istedim.somon rengi,1,5 aylık dişi bebek.tırmalama,ısırma yok ve insan canlısı.en azından bir gidip görün derim,kardeşi sahiplenildi ve yalnız kaldı.
bu bebeği isterseniz bana e-mail atın,ben iletişim bilgilerini veririm
tabii hala arıyorsanız...... ilanın tarihini yeni gördüm... lütfen,ilanların tarihlerine bakıp ona göre yukarı çıkartın...yoksa boşuna ümitleniriz..
AMERİKADAN GETİRDİĞİM 9 AYLIK RED PERSİON İLE İRAN KEDİME YUVA ARIYORUM 0532-3524366.
:)siz yeğeninize HAYVAN SEVGİSİ değil, galiba, ırkçılık, ayırımcılık ya da snob luk gibi duygular aşılayacaksınız bu gidişle..umarım sizi de biri alırken CİNS inize göre seçim yapar..
4 tane yavru kedim var. cins değiller alaca tekirler. ama eve ve insanlara alışıklar. iki aylık oldular. ilgilenirseniz 0505 659 18 81 veya 0532 409 73 73
8 tane iki aylık kedim var bakımlı, topaç gibiler ilgilenirseniz 536 276 00 20
4 haftalık çok güzel 5 tane yavru kedim var evde. cins değiller ama çok güzeller. bi tanesi beyaz :) ilgilenirsen cevap yaz [email protected]
Merhaba Umarim gec kalmam1s1md1r ama elimizde 2,5 ayl1k 5 yavru kedi var. 2 k1z 3 erkekler. 0stanbul Ataköyde oturuyoruz ve onlari bahcede kutu icinde muhafaza etmeye cal1s1yoruz. Cok sevimliler ve tüm a_1lari yap1ld1 ama geceleri cok buyuk kopekler dolasiyor ve apartmandaki ba_ka insanlar ne yaz1k ki hayvanlar1 istemiyorlar. 0sterseniz fotograflar1n1 gonderebilirim. Ilgilenirseniz ve onlardan birine omur boyu bakabilecekseniz lutfen arayin. Iyi gunler