Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Kedi arıyorum. kedinize çok iyi bakıcağıma emin olabilirsiniz.
Kedi cinsleri arasında ayrım yapmaktan hoşlanmıyorum fakat Van kedisi yada İran kedisi olursa tercih ederim. küçük bir yeğenim var, yeğenime de hayvan sevgisi aşılamak istiyorum. kedisine yuva arayan arkadaşlar varsa , kedisine çok iyi bakılacağına emin olabilirler. ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
bugün 5 tane yavru kedimiz oldu.ilgilenirsen birini verebilirim ama cins değil.yine de çok sevimliler.
merhaba,5 aylık,parazit ve karma aşısı yapılmış,sakin,uslu van melezi oğlan isterseniz arayın-0543 458 75 56-GÖZTEPE
merhaba,bendede, ancak apartmanımızın bodrumunda ilgilenebildiğim 5 tane 2 haftalık tekir yavruları var,her kedi yavrusu gibi bunlarda çok tatlı tabii,acil yuvaya ihtiyaçları var,apartman onları istemiyor ben onlara gizli saklı mama götürüyorum,ilgilenirseniz lütfen mail atı[email protected] istanbul beşiktaşta oturuyoruz
45 günlük bebiş pisilerim var 3 adet çok şirinler annesi sokak kedisi bu bebişlere el uzatın sokak kedisi olmasınlar bu küçük pisiler sokaklarda baba kedilere yem olur çok itina ile baktım lütfen bu kedileri sokağa terk etmiyelim. Elinizi uzatın
45 günlük bebiş pisilerim var 3 adet çok şirinler annesi sokak kedisi bu bebişlere el uzatın sokak kedisi olmasınlar bu küçük pisiler sokaklarda baba kedilere yem olur çok itina ile baktım lütfen bu kedileri sokağa terk etmiyelim. Elinizi uzatın
2 ev kedisine yeni yuvalar arıyoruz Kedilerden biri dişi,9 aylık,kısırlaştırılmış,tekir-beyaz renklerde.Diğer kedicik erkek,6 aylık,siyah-beyaz.ilerleyen günlerde resimlerinide bilgisayara yükleyeceğiz,ulaştırabiliriz. tel:0312 4401898
benim 1.5 aylık sarı beyaz tüylü erkek ve tuvalet eğitimli bi kedim var ve ona iyi bi yuva bulmak istiyorum..evde başka bi kediş var onu kıskanıyor.o yüzden vermek zorunda kalıyorum.ilgilenirsen bana [email protected] dan ulaşabilirsin. Ankara
hangi şehirdesiniz acaba?
daraban..nerelisiniz acaba?bizde 8 aylık bir kedi var cins deil ama sevecendir biz eskişehirde öğrenciyiz ve bu sene mezun oluyoruz bakabilecek sevecek birini arıyoruz ilgilenirseniz mail adresim [email protected]