Köpek Sağlıgı ve Bakımı

HUSKY`Yİ BODRUMDA BESLESEM OLURMU?
s.a arkadaslar bende husky cinsi bi köpeq var.ve apartmanda oturdugum için onu bodrumda beslemek zorundayım.bodrumumuz geniş ama çok karanlık.sadece geceleri ve ben okuldayken bodrumda kalsa olurmu?ben okuldan gelince onu 1-2 saat gezdiririm.husky cinsi köpeqleri karanlıkta beslemek onlar için olumsuz etki yaparmı sizden bilgi bekliyorum arkadaslar.şimdiden cevaplarınız için çok sagolun

başılığa bakarak cevap veriyorum OLMAZ! daha fazla yazarsam kırıcı olabilirim.

bence de OLMAZ.biraz empati kurmayı denemek lazım.kendinizi,onun yerine koymanız lazım.hiçbir köpek için uygun bir ortam değil.bence baştan yanlış yapmışsınız.sırf güzelliği için köpek almayın nolur...eve uygun köpek alın.bence bu köpeği bir an önce sahiplendirin,iyi bakılacağı bir yere gitsin.ve eve uygun bir köpek alın.veya okul bitene kadar biraz bekleyin.. ve burda yazılanları,sırf olumsuzlar diye elinizin tersiyle itip olumlu yazılara sarılmayın çünkü bu çok ciddi bir konu.ileride tatsız bir şekilde ayrılmanız gerekmesin.buraya yazan kimse,sizin ve köpeğin kötülüğünü istemez sonuçta..lütfen,makul olun......

çok sagolun arkadas olayı çözdüm artık.bodrumda beslememiyorum.bahçede besliyorum.inşallah köpeqim ve benim içinde en hayırlı budur.yardımlarınız için teşekkürler

çok sewindim:) bahçede mutlu olacak;) inşallah bahçe güwenlidir:S

Bunu duyduguma cok sevindim. Çok iyi bir karar verdin. Tebrik ederim.

Başları okudum üzülmüştüm senin ve köpeğin adına.ama bahçede besleme kararına seviindim..çünkü bodrumda ya da kapalı ortamda beslemek köpeğin psikolojisini çok derinden etkiliyo.sen köpeğini ilerde anlayamassın yaptığı davranışları falan.bahçe güzel olucaktır.

HUSKY DOĞASI GEREĞİ ÇOK UYSALDIR,SADECE BAKIŞLARI SERT VE SOĞUKTUR ONUN DIŞINDA ÇOK DUYGUSAL BİRAZDA DÜŞÜNCESİZ BİR HAYVANDIR..ONU ORAYA KOYARAK SADECE ZAMAN İÇİNDE ÖLMESİNE SEBEB OLURSUN ...ÇOK KISA SÜREDE BUNALIMA GİRER...YEMEK YEMEMEYE BAŞLAR,ZAYIFLAR PARAZİTLERE YENİK DÜŞER..AKŞAMDAN AKŞAMA YEMEK VERMEK KÖPEK BESLEMEK DEĞİLDİR...YAZIK SONRA SENDE ÇOK ÜZÜLÜRSÜN...

merhaba husky yapı ve karakter özelliği farklı bir köpektir cok aktif bir köpektir günde en azından ikşi saat antreman ypması lazımdır.bu sadece dolaştırmak değil koşmayı sever kendşi sağlığı içinde gerekli olan budur.ve siz bu kadar hareketi seven bir köpeği bodrumda bakmayı düsünüyorsunuzki husky evde bile bakılabileçek bir köpek değildir olayın vicdani boyutu bir yana öpeğin sağliğını bodrumda bulunana kimyasallar rutubent gibi etkenlerle yalnız başına kranlık bir yerde kalmnın sonucu psikolojik olarak kalıcı izler bırakırsınız ya çok saldırgan yada çok içine kapanık bir karakterle çıkar karşınıza iştediğiniz buysa bilemem. iyi günler

Yanıtlamak için giriş yapın