Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

akvaryum kendi imkanlarımızla nasıl yapılır? - 2.sayfa

Arkadaşlar cama cam akvaryum yapmayı planlıyorum daha sonra mobilyadan kapak falan da yapıcam ama şimdilik sadece camları birleştirmeyi nasıl yapabileceğimi açıklayabilir misiniz? silikon özel mi yoksa herhangi bir silikon içimi görür mü bi de camları silikonladıktan sonra nasıl sabit tutup kurumasını beklerim? bu işi daha önceden yapan arkadaşlardan rica ediyorum cam fiyatları nasıl olur yüzü astarını geçmesin sonra?

img

fatih2405

19 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2. el ararsan bana da ulaşabilirsin bu arada :) izmir için, [email protected], mail atarsan sevinirim.Msn yok bu adreste.

img

bigtospik

19 yıl 3 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bigtospik camcı senle ya dalga geçmiş yada pek dürüst bi esnaf değil sanırım neyse herkesin kendi işi...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

sizin bulduğunuz fiyat nedir yazar mısınız? 8mm cam

img

bigtospik

19 yıl 3 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dediğin ölçülerde 100 ytl komple bitmiş hali rodajlı içine silikonda dağil.3 ay önce kendim yaptım... bu rakam dışardaki bir kişiye. eğer camcı tanıdığın falan varsa sade camlar 65 - 70 ytl ye çıkar...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben küçük bişey yapmaya kalktım hiçte kolay deil beceremedim en iyisi camcıya yaptırmak yada hazır yapılmış akvaryum almak.camcı 8 mm lik rodajlanmış camın metrekaresine 40 ytl istiyor montaj içinde 100*50*60 lık biakvaryum için 15 ytl camlarıda aşa yukarı 90 ytl tutar dedi yani çerçevesi kapağı falan 130 ytl gibi bi fiyata çıkıyor akvaryumcunun verdiği fiyat ise 125 ytl hiç değmez bence camcısıyla marangozuyla uğraşmaya.herkese saygılar

img

srdrç

19 yıl 2 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

85 40 55(h) camcının kapaksız metal çerçeveli fiyatı 75 ytl bi arkadaşa yaptırdım. bence de evde uğraşmaya değmez:)

img

fatih2405

19 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evde ugrasmaya deger emin ol kendi yaptigin akvaryum standartlara uygunsa eger pahaliyada gelse tadindan yenmez oluyor kesinlikle...

img

nurettindede

19 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ