Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

FRONTOSA - 2.sayfa

arkadaşlar kısmetse yakında 500litrelik bir akvaryum alıcam bunda frontosa beslemeyi düşünüyorum ama tek tür istemiyorum calvustan başka frontosa ile sorunsuz besleyip yavru alabileceğim başka balık türleri söylermisiniz ayrıca akvaryumun aksesuarları ile ilgili önerilerinizide bekliyorum tetra dış motor alıcam bundan başka kumuydu felan her türlü gerekli malzeme için önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar yarın akvaryumu almaya gitcem tek tür frontosa blue zaire besliycem ilk zaten balıklarla akvaryuma para anca yetişir sonra yavruları sata sata daha balık almayı düşünüyorum ilk sorum şu bu yeni akvaryuma bitki koymıycam çünki küçük kahve rengi salyangozlardan yapıyo ama 5aydır elma salyangozu besliyorum vatozdan çok daha iyi temizliyo akvaryumu peki bu elma salyangozu o kahverengi küçük salyangozlardan yapıyomu eğer yapıyosa kedi balığına felan geçicem vatozu hiç sevmiyorum yada siz bana önerir misiniz akvaryumda yosunları yiycek temizleycek bir balık türü

valla alperen kardeş bu konuda genede vatozlardan iyisi yok derim,birde bluezaireleri nerden kaça buldun?ve boyları ne durumda beni bilgilendirirsen sevinirim

img

srdrç

19 yıl 2 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

alperen elma salyangozu nasıl birsey?

img

tunacan

19 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tunacan http://www.akvaryum.com/balik.asp?id=9&alt_kat=352 link bu burdan bak ne olduğuna

alperen bende var yaw bunlardan 2 tane. isimini bilmiyordum sadece..tavsiye ederim keyifli hayvanlar..

img

tunacan

19 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ