Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

ücretsiz alman kurdu istiyorum - 2.sayfa

SLM ÜCRETSİZ ALMAN KURDU VEREN VARMI EGER VARSA BANA MESAJ ATABİLİRMİSİNNİZ?? ESKİDENDE ÇOK ALMAN KURDU BESLEDİGİM İÇİN NASIL BAKILACAGINI VE NASIL BESLEYECEGİNİ BİLİYORUM LÜTFEN VEREN VARSA BANA e-mail ATARMISINIZ [email protected] veya [email protected] burada bana ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkürler

img

alman_kurduk9

20 yıl 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BANA ULAŞMAK İSTEYENLER M_ONER_4_3_6@HOTMAİL.COM MAİL ATSIN LÜTFEN ŞİMDİİDEN TEŞEKKÜR EDERİİM

img

munir

19 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ezgi, kimseye birşey ispatlamak zorunda degilsin ,kim ne derse desin boşver ,ben başka bir sitede ücretsiz köpek veriyorum birisi bana yazmış , ben onu aradım köpegi sattı...şimdi hem ücretsiz diyosun hem sana satmış damgası vuruyolar insanlar bir tuhaf , sen yoluna devam et kimseye aldırma eger banada birisi kurt köpegi verirse ilk irtibata gececgim kii sen olacaksın . kendine iyi bak...

MRB BENDE ALMAN KURDU VARDI 6 TANE YAVRULADI HEPSİNİ DAĞITCAM İSTEYEN VARSA MAİL ATSIN [email protected]

img

burak2

22 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güven72ank bana biraz laf atiyorsun gibime geldi ya neyse.Sende baskalarinin avukatligini yapma istersen.Ezgiyle benim aramda olan bi sey ve cözümlendi.Sana ne oluyor ki anlamadim?Iyi aksamlar

img

aquaati

20 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İstanbul İkitelli` den Ücretsiz olmak üzere Orjinal ALMAN KURDU. Bakmakta zorluk çektiğimiz için veriyoruz. Köpek sevgisi olan iyi bakabilecek köpekseverlere verilebilir. İsmi ŞEKER, 14 aylıktır. Tüm aşıları tamamdır. Tel: 0537 559 55 88

img

alkanozgen

15 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ