Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
ücretsiz alman kurdu istiyorum - 2.sayfa
SLM ÜCRETSİZ ALMAN KURDU VEREN VARMI EGER VARSA BANA MESAJ ATABİLİRMİSİNNİZ?? ESKİDENDE ÇOK ALMAN KURDU BESLEDİGİM İÇİN NASIL BAKILACAGINI VE NASIL BESLEYECEGİNİ BİLİYORUM LÜTFEN VEREN VARSA BANA e-mail ATARMISINIZ [email protected] veya [email protected] burada bana ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkürler
BANA ULAŞMAK İSTEYENLER M_ONER_4_3_6@HOTMAİL.COM MAİL ATSIN LÜTFEN ŞİMDİİDEN TEŞEKKÜR EDERİİM
ezgi, kimseye birşey ispatlamak zorunda degilsin ,kim ne derse desin boşver ,ben başka bir sitede ücretsiz köpek veriyorum birisi bana yazmış , ben onu aradım köpegi sattı...şimdi hem ücretsiz diyosun hem sana satmış damgası vuruyolar insanlar bir tuhaf , sen yoluna devam et kimseye aldırma eger banada birisi kurt köpegi verirse ilk irtibata gececgim kii sen olacaksın . kendine iyi bak...
MRB BENDE ALMAN KURDU VARDI 6 TANE YAVRULADI HEPSİNİ DAĞITCAM İSTEYEN VARSA MAİL ATSIN [email protected]
güven72ank bana biraz laf atiyorsun gibime geldi ya neyse.Sende baskalarinin avukatligini yapma istersen.Ezgiyle benim aramda olan bi sey ve cözümlendi.Sana ne oluyor ki anlamadim?Iyi aksamlar
İstanbul İkitelli` den Ücretsiz olmak üzere Orjinal ALMAN KURDU. Bakmakta zorluk çektiğimiz için veriyoruz. Köpek sevgisi olan iyi bakabilecek köpekseverlere verilebilir. İsmi ŞEKER, 14 aylıktır. Tüm aşıları tamamdır. Tel: 0537 559 55 88