Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

ücretsiz alman kurdu istiyorum

SLM ÜCRETSİZ ALMAN KURDU VEREN VARMI EGER VARSA BANA MESAJ ATABİLİRMİSİNNİZ?? ESKİDENDE ÇOK ALMAN KURDU BESLEDİGİM İÇİN NASIL BAKILACAGINI VE NASIL BESLEYECEGİNİ BİLİYORUM LÜTFEN VEREN VARSA BANA e-mail ATARMISINIZ [email protected] veya [email protected] burada bana ulaşabilirsiniz şimdiden teşekkürler

img

alman_kurduk9

20 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben verebilirim yalnız 3 aylık çok sağlıklı bakabilirseniz telefonda görüşelim(0 542 399 39 52)elimde 3 tane var ama birini verebilirim telefonda görüşelim.

img

murataltuntas

19 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende ne zmdır buyuk ırk köpek arıyorum.ama ücretsiz bulamıyorum.elimde bi tane alman kurdu+sibirya kurdu kırması ve dandie dinmont terier var.bana da alman kurdu veya baska buyuk ırk köpek verebilirmisiniz.cvp yazarsanız sevinirim.

Ezgi zaten köpeklerin var ne yapcan?köpek ciftligi mi acacaksin???? yani anlamiyorum elindekilerle yetinmek cok mu zor?neyse beni ilgilendirmez ama merak ettim.kötü anlamda yazmadim kesinlikle yanlis anlama.

img

aquaati

20 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dediğim gibi buyuk ırk arıyorum ve benim köpeklerim alman kurtları kadar büyük değil.ztn dandie dinmont terier tam olarak benim değil.bide ben o köpeği kendim için değil bi arkadasım için istiyorum.o arkadasımla komsuyuz.o besledi yada ben besledim bişey farketmiycek.onun köpeği öldü ve gercekten çok fazla üzülüyo.o yüzden onun yerine bi köpek arıyoruz.ztn kızmadım bu msjına ama ``elindekilerle yetinmek`` kelimesi bana sacma geldi,yani bu bi hayvan bi canlı bi köpek ya nasıl onun için yetinmek kelimesini kullanabilirim ki.ben o köpeği bana yetsin diye fln beslemiyorum ki.gercekten cok sevdiğim için besliyorum.köpek beslemenin benden çok beslediğim köpeğe faydası oluyo ayrıca.o kadar masraf vs.vs. yani yetinmekle fln da ilgili değil.ya yetinmek kelimesini nasıl bi anlamda kullanıyosunuz onu anlamıs değilim ???

Ezgi yetinmek kelimesini kötü mana da yazmadim,sadece köpegin varken sevgini ona ver diye yazdim.ben de biliyorum bi canli oldugunu ve emin ol hayvan sevgisi nedemek gayet iyi biliyorum.umarim aramalarinda basarili olursun kolay gelsin.

img

aquaati

20 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

murat ben seni aradım ama sen meşgule düşürdün heralde musait deildin neyse seni kaç sıraları arayabilirşim ve köpek ücretsiz dimi

img

alman_kurduk9

20 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

beni anladıgına sevindim aquaati :)saol.insallah bulurum.

arkadaşlar ücretsiz alma kurdu verenn yokmu evim bahçelii

img

alman_kurduk9

20 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BEYLER BAYANLAR LÜTFEN BANA DA YARDIMCI OLUN BENDE ÜCRETSİZ BİR ALMAN KURDU İSİTYORUM LÜTFEN

img

munir

19 yıl 3 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ