Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
bir aydır arıyorum kimsede mi yok? - 2.sayfa
istanbulda üniversite öğrencisiyim, tam bir aydır kedi yavrusu arıyorum,1,5 yada 2 aylık beyaz çok istiyorum ama bulamıcam sanırım.gittiğim yerlerin sayısını unuttum pet shoplardan da alamıyorum öğrenciyim ama çokkkkk iyi bakılacağına emin olabilirsiniz.zaten ewimde her türlü ihtiyacı mewcut,her şeyini hazırladım lütfen yardımcı olun.ankara yada iran olursa eğer çok iyi olur olmasada önemli dii.mailim [email protected] [email protected] tel:0544 448 13 19
mailim [email protected] unutmusumda..
2 aylık 3 yavru var, tuvalet konusunda eğitimli. ilgilenirseniz e-postanızı yazın, resimlerini göndereyim
1.5 aylık sarı beyaz tüylü dünyalar güzeli bi kedim var.tuvalet eğitimli ve erkek.bende ona iyi bir yuva bulmaya çalışıyorum.Ankarada oturuyorum.Sokakta buldum miniği.Evde kıskanç bi kedim var ve artık yemek bile yemiyo.o yüzden vermek zorunda kaldım.barınağa bırakmak asla istemiyorum.ilgilenirsen bana [email protected] dan ulaşabilirsin.
:) bulmadıysanız benim yavrularım dün 2 aylık oldular, zaten memeden keslmelerini bekledim..ama artık yeni evlerine alışsınlar istiyorum..aşıları yapıldı..yahoo mailinize resimlerini yolluyorum..sevgiler
8 tane iki aylık kedim var bakımlı, topaç gibiler ilgilenirseniz 536 276 00 20
size kedilerimin resimlerini yolladım ,olumlu yada olumsuz cevabınızı beklıyorum [email protected]