Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

bir aydır arıyorum kimsede mi yok?

istanbulda üniversite öğrencisiyim, tam bir aydır kedi yavrusu arıyorum,1,5 yada 2 aylık beyaz çok istiyorum ama bulamıcam sanırım.gittiğim yerlerin sayısını unuttum pet shoplardan da alamıyorum öğrenciyim ama çokkkkk iyi bakılacağına emin olabilirsiniz.zaten ewimde her türlü ihtiyacı mewcut,her şeyini hazırladım lütfen yardımcı olun.ankara yada iran olursa eğer çok iyi olur olmasada önemli dii.mailim [email protected] [email protected] tel:0544 448 13 19

img

adaa

19 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

size mail ve resim gönderdim,cevap bekliyorum-bostancı-0546 775 50 46

ilginiz için tşk ederim arkadaşlar ama biliyorum çok şey istiyorum iki aylık falan olursa çok ii olurr kendim büyütmek istiyorum yavru kedisi olanlar yada kedisi hamile olanlar varsa lütfen irtibata geçelim cvp yazanlara tekrar tşk ederim

img

adaa

19 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşım. istanbul şirinevlerdeyim.. bakıma ve sevgiye muhtaç bir kedim var onunla yeteri kadar ilgilenemiyorum.. ücrette istemiyorum sadece malzeme paralarını versen yeterli.. bu 100ytl.. artı tam aradığın özelliklerde.. bem beyzz siyah bir tane tüyü yok.. sağlıklı herhangi bir hastalığıda olmadı bugüne kadar.. adı üstünde pamuk pamuk.. bigözü mavi diğeri ela.. çok güsel bir van kedisi.. inanki mecburiyetten ona bakabilecek iyi bir aile arıyorum.. yoksa kimselere vermem.. gece iş yerimde kalıyor evdede tekir kardeşine bakıyorum.. ama onu eve götüremiyorum. çünkü ben başka evde kalıyorum.. yani durumlar karışık.. senin istediğin bi özeliği tutmuyo oda üç buçuk aylık olmasıdır.. artı tw alışkanlığını felan edinmiştir.. bilgine.. onu her türlü istediğin gibi yetiştirebilirisin buna emin oll

img

pamuk_beyazz

19 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2,5 yaşınad erkek, beyaz, İran kedimizi vermek istiyoruz. Tüm aşıları yapılmış ve kısırlaştırılmıştır. Ücret istemiyoruz. İlgilenirseniz lütfen arayın.

img

sgodekli

19 yıl 2 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,şuan aprtmanımızın bodrumunda yaşamaya çalışan 6 tane kedim var,yakında onları dışarı atacaklar,öncelikle ikisi 2 aylık yavru,diğer ikisi de yeni doğdular ve diğer ikiside anneleri en azından yavrulara sıcak bir yuva bulabilsem çom sevinicem hala kedini bulamadıysanresimlerini yollayabilirim,istanbuldayım [email protected]

img

ayçiçeği

19 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala bulamadıysan bugün 5 tane yavru kedimiz oldu.ilgilenirsen birini verebilirim.Beyaz değil ama çok sevimliler.

img

caremela

19 yıl 1 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BEYAYAVRULAR VAR 1.5 AYLİK-150YTL

img

aleksgabi

19 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim kızım iki yaşında.tuvaletini falan biliyo hic eve yapmas.hazır mama yiyor.kısırlaştırdım onu yedi aylıkken ve aşılarını hic aksatmadım.ondan ayrılmak benim icin cok zor ama isim geregi yurt dısına gitmem gerekiyo uzun süre bu nedenle onu vericek birini arıyorum..bende antalyadayım.eger ilgilenirseniz bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz.cinsi tekir adı nazlı.cok sirindir pisman olmassınız :)) bu arada kesinlikle para istemiyorum onun sıcak ve mutlu bir yuvası olsun yeter bana..bu gercekten acil .bana emailimdan ulasabilirsiniz ve isteyen olursa resimde yollayabilirim.simdiden teşekkürler. antalya dışındaysanız ucakkargo ile göderebilirim.sevgiler..

img

nehir26

19 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam bende daha yenı bır aylık olan cok sırın ufacık bı yavru var ama cıns degıl sarısın bır kız eger ılgılrnırsen bızde ıstanbuldayız

img

kalyoncu

19 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ