Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

dana yüregi - 2.sayfa

rivulatuslarıma ve prenseslerime dana yregi verme hakkında yorumlarınızı rica ediyorum bide ne şekilde verilmeli?

Tetra ve Sera nın yemlerinin yanında hiç bir işe yaramaz..Uğraşmaya değmez akvaryumunu kirletirsin!..deep buda ne böyle..ne demek istedin pek anlamadım kusura bakma?degmez diyosun kuru yemler bu etteki proteine asla sahip olmaz.ayrıca kuru yemin dışında balıklara verilmesi gereken bir üründür dana yüregi özelliklede rivulatuslara...bu balıgı ben yıllardır besliyorum bana yalan yanlış yazma...düzenli yem verildikten sonra dana yüregi su kirliligi falan yapmaz.ayrıca kullanımıda çok kolaydır.bunun degmezle falan bir ilgisi yok :))))))))))))).

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

crano bıraz daaa bılgı verırmısn nerde pişiriosun büyük parçalar halındemı verıosun

elbette farre86,

kasaba git, deki 1ytl lik dana yüregi istiyorum hatta göreceksin 1 ytl lik bile fazla gelecek ama saklıyacaksın..neyse dana yüregini aldıktan bir parça kopar mesela tarif edebilrisem:bir kenerı 2 cm lik bir kare kadar..onu tavada yag falan koymadan kısık ateşte pişir fakat çok pişmeyecek çok pişerse taş gibi oluyo balık yemez tükrür(emin ol bir kere başıma geldi :)...hatta pişirmek yerine ısıt bile diyebilirim fazla degil yani; yumuşaklıgını kaybetmeyecek şekilde...sonra bu parçadan ufak ufak kopar şu çizgi arası kadar mesela |  | sonrada balıklarına tek tek ver afiyetle yesinler.her balıga iki ufak parçacık(o çizgi arası mesefe kadar) verirsen yeterli..bunu haftada en fazla 2 kere yap..

Saygılar..

img

crano

ÖZEL MESAJ

eywallah crano kardeşim saolasın artanını buzlukta saklayıp sonra yine tavada pişiricez dimi

bişey degil farre86, evet artan kısmı koy buzluga kalsın.haftada 2 kere bu şekilde ver..

img

crano

ÖZEL MESAJ

Selam farre86;

Dana yüreği verdinmi balıklarına ve ne şekilde?Deneyimlerini bizlerle paylaşırmısın..

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ