Akvaryum Balıkları

140 lt likakvaryumda ne tür balıklar beslenir
80*35*50 ölçülerinde 140 lt. mas marka akvaryum aldım (150 ytl sıfır) fiyatı iyimi arkadaşlar? ve ne türbalıklar beslenebilir yardımcı olurmusunuz???

Selam SüRüNgEnCi_GeNçLiK

Selam kivanckurt ;

SüRüNgEnCi_GeNçLiK`in önerdiği balıklar bencede uygun ayrıca japonlarda harika olur Doctor

Sevgiler. 

sayıya ve tecrübeye bağlı olarak hemen herşeyi besleyebilirsin fiyat uygun ama narkalı olduğu için.

ben ciklet beslemeyi düşünüyodum ama canlı doğuranlardan alıcam çok teşekkürler.

2 veya üç tür karma çiklit türüde besleyebilirsin Thumbs UpDahası akvaryuma dar gelir Doctor 

Sevgiler. 

anladığım kadarıyla 140 lt.lik akvaryum küçük sayılmaz ve biçok balık türü beslenebilir

sayıya ve tecrübeye bağlı olarak hemen herşeyi besleyebilirsin.

2 erkek 8 dişi sarı prenses,1 erkek 3-4 dişi yunus (Max. bu) besleyebilirsin(aynı koşullarda borleyi de olur).yada 10-11 tane zebra veya 5-6 tane akara alabilrsin.hepsi ayrı ayrı dikkat et.

Selam gel sen beni dinle;

sarı prenses ve papağan besle Rolling Eyesdostum her tür balık besleyebilirsin ben içimden geleni söyledim.canlı doğuranda olur hepsi olur ama sayıca yeterli olmaz ya tek tür büyüyen balık türü yada karma az sayıda balık türü,yada tek tür sürü türü vs.vs.

Sevgiler. Pisces 

Yanıtlamak için giriş yapın