Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
cam fiyatları - 2.sayfa
merhaba, öncelikle kendim sonra herkes için faydalı olabilir diye düşünerek. cam fiyatları nerde nasıldır, nerelerden alınabilir, silikon nasıl kullanılır gibi konularda yardımcı olması açısından bu başlığı açtım. arama motoru düzgün çalışsaydı açmazdım başlığı ama yine de bi işe yara ne dersiniz bu başlık? bilgisi olan yazarsa sevinirim...
zaten öndeki yüksekliği 40 cm`ye çıkarıcam. arkada ki kısımda yukarı uv lamba koyabilme ve güneşlenmeleri için gerekli yükseklği sağlamak için. böylelikle arkaya kaçmalarını engelleyerek istediğim gibi bir platform oluşturabileceğim. ondan sonra kapluşum kaçtı bulamıyorum gibi saçma sapan başlıklar açmak zorunda kalmayacağım.
merhaba akvaryum büyükde olsa küçükde olsa silikon kullanılıyor kaliteli solventsiz antibakteriyel silikon kullanılır. lazer ile akvaryum yapılmıyor sebebine gelince lazerde esneme payı olmadığından akvaryum patlayabiliyor ancak silikon esneme kabiliyetine sahip olduğundan daha sağlam oluyor. akvaryum silikonu adıyla piyasada satılan silikonlarda aslında solventsiz antibakteriyel şeffaf silikonlardır. silikonun taze olması çok önemlidir. cam a gelince akvaryum belirli bir metreküpten sonra daha güvenli olması amacı ile temperli camdan yapanlar var ne kadar güvenli olduğu tartışılır ancak temperli camında esneme katsayısı düz cama göre yüksektir. ucuza akvaryum yaptırmanın en basit yöntemi ise camcıya ölçüleri ver kestir yarın alırım de ertesi günde gidince yapıştırmasına ne kadar alırsın dediğinde bayaaa bi ucuza çıkıyor. cam fiyatları = http://www.yapirehberi.net/Fiyatguncel.htm
http://www.yapirehberi.net/Fiyatguncel.htm Düz Cam metrekare fiyatlarıdır... Cam (KDV Hariç) YTL/m2 2 mm 4,24 ytl 3 mm 4,74 4 mm 6,00 5 mm 8,46 6 mm 10,07 8 mm 13,98 10 mm 18,12 Düz Buzlu 4mm 5,04 Renkli Buzlu 4mm 7,35 Telli 6mm 16,44 Cam fiyatları böyle daha ucuzu da vardır mutlaka...Amaç akvaryumda hobiyi ekonimik yapmaksa herzaman burdayız! [email protected]
Biz burdan forumdan akvaryumseverlere yardımcı olmaya çalışıyoruz cam fiyatları hakkında okuduklarımızı...Allahsız kitapsızın biri de msnden bana ulaştı ..Ne mi dedi ? küfr etmeye başladı...Sordum neden küfr ediyorsun durup dururken? ALLAH hesap kitap var dedim yaptığının hesabını verirsin! Asmadı! Cam fiyatlarını çok ucuz yazmışım güya adam zarar ediyormuş .Mantığa bak...Oysa herhangi bir cam şatışım veya reklamım da yok .Kaldıki bir fabrikanın fiyatları idi yazdıklarım...Sebebi de forumda öğrenci arakdaşlar için ekonomik olsun diye yazdık. Adamın küfrüne bak sen.. Burdan tekrar belirletim biz camcı değiliz cam fiyatları bir şirketin sitesinden alıntıdır.Bana mesaj atmayınız... Bu küfreden şahısı ALLAHA haval ediyorum. İnanın Hz muhammede saygı duymayan bir müslüman olsaydım Allaha yemin ediyorum adamı gidip bulup, gerekeni yapacaktım.Çünki MSN den polis aracılığyla alabiliyorum bağlandığı yeri,bazen polise de gerek kalmadan buluyoruz...Yani beni durup dururken bukadar gerdi anlatamam.Ulan be adam sana elimiz degmedi ayagımız değmedi...Allah ganiydir! Ama Hz Muhammede layık olmak için böyle duygulara kapılmamaya çalıştım ...Evet değerli akvaryum severler, böyle insanların neyi hak edeceğpini elbette Allah en iyi bilendir. Allah gerekeni yapar. Kaldıki Ahmed Seyyidoğlu gibi bir Allah dostuna küfr etmek vebale girmektir veya cehenneme... Merhamedin karşılığına küstahca cevap veriseniz CEHENNEME gidersiniz! Gülerek küfr eden ağlayarak cehennemi boylar.
boşwer arkadaşm ya arada çıkıo işte öle salak dengesizler... kendi yaptığı salaklığı başkasına mal etmeye çalışıolar