Akvaryum Balıkları
Selam Balıksever Dostlarım ;
Olur olmaz söylemlere inanmayın!..Genel olarak akvaryumunuzdaki suyu 1/4 oranında 15 günde bir mutlaka taze dinlenmiş su ile değiştirin 
Diskuslarda su değişimini balığın türüne göre insanlar %100 değişim yapıyorlar.Buyrun..

3 ay değişiklile 1 yıl yapılan degişiklik arasında koşul farkları var lütfen dikkatli oku şu yazıları.ben 3 ayda bri yapın demedim sözlerimi bir kez dahayanlış yönlendiriyosun.3 aylık degişimi benim yadek akvaryumum için kendimin yaptıgını söylüyorum..1 yıl olayına gelince o akvaryumun koşuluna baglı ben bu durumu aynı akvaryular için sölemedim.LÜTFEN BİR KEZ OLSUN KARGAŞA YARATMA..15 gün degişim diye bir ezbercilik yanlıştır su degilşim günü akvaryum koşullarına göre degişir yani her akvaryumda farklıdır.O yüzden defalarca dedimki lütfen kendi akaryumlarınızı kendiniz gözlemleyin ve buna göre davranın.Bu konuyu kapat seninle tartışmak istemiyoru hemde boşu boşuna..
Sayın moderatörler sizlerde artık msjları lütfen dikkarli takip edin ve bir kişinin yazısının degiştirilerek yansıtılmasına izin vermeyin.yoksa bu durumda saçma sapan tartışmalar oluyo görüyorsunuz..!!!
Saygılarımla,
Crano