Satılık Balıklar

frontoza 5 ytl!!!!!
arkadaşlar benim üretimim olan frontozaları satıyorum.yavrular 3 ytl.büyükleri 5 ytl.çok sağlıklılar bitkisel yemlerle beslenmektedirler.numaram. (🔒 Üyelere Özel)ve (0 272 261 22 82)numaralarından ulaşabilirsiniz.

Merhaba frontoza demişssin ama türü ne acaba? Balıkları şehir dışına gönderme şansın varmı?

ben afyonda oturuyorum.siz nerde oturuyorsunuz?hem beni arayın bi görüşelim.ona göre kararlar alırız.ben kargoyla göndermeyi düşünüyorum.istersen elimde epey bi frontosa var.toptan alımlarda bişeyler yaparım.

bi resim yollayabilirmisin. 🔒 Üyelere Özel

merhaba hemşerim, Akşehir`denim elinde ne kadar frontoza var, ayrıca sarı prenses de var mı? 🔒 Üyelere Özel görüşelim

mrb, frontoza lar 7 bant mi bi resimde bana yollayabilirmisin 🔒 Üyelere Özel

Merhabalar, İstanbul`a gönderebilirseniz ben de almak istiyorum... E-mail: vuser@e-🔒 Üyelere Özel MSN: 🔒 Üyelere Özel TEL: 0544,628,04,71

slm murataltuntas istanbul`a gönderebilir sen bende frontozalarından almayı düşünüyorum!.. ;)

merhaba murat kardeş ben denizlide oturuyorum 10 tane kadar frontoza almak istiyorum msn de görüşsek yada telefonla olurmu 🔒 Üyelere Özel msn adresim

SELAM MURAT BEY. KOCAELİ GÖLCÜK ` E 10 ADET KÜÇÜK FRONTASA YOLLAYABİLİRMİSİNİZ. 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın