Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Yavrular - 2.sayfa

slm 7 lepistes yavrum var artık 4 santim kadar büyüdüler. Kuyrukları ne zaman renklenir? Artık sık sık sabit duruyolar fazla hareket ettiklerini görmüyorum sadece yem atınca çok hareket ediyorlar bunun nedeni ne olabilir? Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum iyi günler

img

hakan7

19 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende şaşırdım valla erkekler renkli ve küçük olur dişiler ise daha renksizdir yanlış bilgilenme sakın!!!

Ast olan doğru bilgi her zaman doğru olandan çıkar dostum alperen.. Hippie 1

Sevgiler. Pisces 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HERKES YANLIŞLIK YAPABİLİR BUNUN DOGRU İNSAN YAPMAZLA BİR İLGİSİ YOK.YANLIŞLIKLA YAZMIŞIM İŞTE O KADAR, UZATMA..Eski yazıları okursanız böyle bir şey yazmadıgımı görürsünüz.sadece dikkatsizlik.bunu olgun bir şekilde uyarmanızı beklerdim çocuk gibi degil.çünkü böyle bir şeyi yanlış bilmedigimi herkes bu sitede bilir..tekrar özür dilerim.

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

crano;

Bu forum sayfalarında herkes belli olgunlıkta çocuk değil yani...Seni sitede herkezin tanıması doğaldır sayemde tanınıyorsun!..Yaptığın yalnışları ,hataları,söylemleri ben düzeltiyorum.Dua etki ben varım.Yoksa site sakinleri yalnış bilgilenecekler sayende Hippie 1...Yazılarında daha dikkatli ol!Araştır öyle yaz!En azından kendi yazdığını göndermeden önce bir sefer dikkatlice oku!!!  ROTFL 

Doğru düzgün yazılarını görmek umuduyla..Sevgiler...

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

uzattıkça uzatan şu üyeyi atın artık moderatörler...sizlerden rica ediyorum göz yummanız yetmezmi artık...benim tanınmamla senin ne ilgin var.....Allah aşkına şunu susturun rahatsızlıktan başka bişey yapmıyor..bir dahaki yazına bişey yazmayacagımdan emin ol deep..

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Daha önceki uyarılarımıza ragmen kişisel tartışmalara girmekte ısrar eden DEEPFISHING48 adlı üyemizin üyelik durumu 10.02.2006 tarihine kadar dondurulmuştur. HepsiEvcil.com, kişisel tartışma sitesi değildir. Hoşgörü, saygı ve sevgi sınırları içinde kalamayan üyelerimiz bu platformun dışına çıkartılmaktadır. 10.02.2006 tarihinde (gelişmeler doğrultusunda) üyelik durumunuz tekrar gözden geçirilecektir. HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

19 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ