Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Yavrular

slm 7 lepistes yavrum var artık 4 santim kadar büyüdüler. Kuyrukları ne zaman renklenir? Artık sık sık sabit duruyolar fazla hareket ettiklerini görmüyorum sadece yem atınca çok hareket ediyorlar bunun nedeni ne olabilir? Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum iyi günler

img

hakan7

19 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bak hakan yavruların hareketleri doğal büyümeleri doğal kuyrukları zamanla renklenir

img

kro

19 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuyrukları zamanla renklenir.Bu konuda telaşe etme.Yavrular eğer akvaryumda değil ise akvaryuma bırak. SAYGILARIMLA...

img

aliyapan

19 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

4 cm ler ve renksizler öylemi.onların hepsi erkektir bu yüzden.dişiler renkli olur.erkeklerde olur ama çok az yani şeffaf gibi.kullandıgın yemler ne?

balıkların diptemi sbt duruyo?bu durum normal degil hatta tehlikeli..sorlara cvp verirsen sana yardım etmeye çalışırım.

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam hakan7 ;

Lepistslerde erkekler daha küçük ve renkli olurlar.Dişiler  genelde renksizdirler...Daha çok grinin koyulu açıklı tonlarını taşırlar.Biraz daha beklemeni öneririm renklerini görebilmen için. Doctor

Cinsiyetlerini belirlemek istersen dişilerde anal yüzgeç üçgen biçimindeyken erkeklerde gonopod adı verilen ince uzun üreme üreme organına dönüşmüştür.  Thumbs Up 

Yukarıdaki cranonun mesajı tamamen  yalnış bilgilendirme Lepisteslerin dişilerinin hepsinin renkli olacağını yazıyor!!!

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

belki inanmayacaksınız ama yemin ederim ters yazdım kusura bakmayın yanlışlık oldu.dogrusu erkekler renklidir dişiler renksiz olur oacaktır.ayrıca dogada çogu hayvanda bu şekildedir.çünkü erkekler dişilerin gönlünü almaya çalışır kavglarla ve görünüşleri ile bunun için yaratılışlarıda böyledir.tekrar özür dilerim tamamen bir dikkatsizlik..

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

crano daha dikkatli olmalısın!!!

Bu forum Türkiyenin en çok takip edilen okunulan forumlarından biri!Seni İnsanlar galeye alıp yalnış yönlenebilirler!Özür dilemekle bu iş bitmiyor.Lütfen daha dikkatli yaz yazılarını.Abuk sabuk şeyler insanların kafasını karıştırıyor.Bu arada balıklar ölüyor.Daha dikkatli ol bundan böyle...

Sevgiler. Pisces 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Deepfishing msn in varmi acaba?

img

dago

19 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

var dostum.

[email protected]