Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
diamond`u kınıyorum - 2.sayfa
ne zamandır siteye giremiyorum bunları daha yeni okudum çok fazlada üzüldüm böyle bi sözü hayvansever yazamaz demekki içinde 1 gram bu sevgi yok ki hayvansever dostuna bunu söyleyebiliyorsun........... benim 5 senelik bir geçmişim var tatlı su akvaryumu konusunda ben de sadece aklında sorusu olan kişilere sorunlarını gidermek için söylemiştim her şeyi benden daha fazla bilgin ve geçmişin olabilir ama senin kıskançlık yerine senin bilmediğin yerleri ben tamamlarım demen gerekirdi ayrıca sorduğun soruna cevabını araştırarak yazdım.bütün internet ve ansiklopedilerden topladığım bilgilerin özetiydi bu saygılarımla ahmet alpaslan çankaya
bu vakitten sonra senle işim olmaz sen de ozaman izle beni yanlışlarımı bul çıkar ok
ARKADAŞIM BAK TEKRAR YAZIYORUM BEN SENİ TANIMIYORUM VE BİLMEM MAVİİMPARATORUN YAZDIKLARINA BAKTIM VE PEK İR ŞEY BİLMEDİĞİNİ GÖRDÜM VE YARDIM ETMEK İSTEDİM AMA SEN KISKANÇLIK YAPARAK BENİMLE TARTIŞMAYA VE ÜSTE ÇIKMAYA HATTA BENİ FORM YÖNETİCİLERİNE ŞİKAYET ETMEYE KADAR GİTTİN SENİN NEYİ TAKİP EDECEGİM İNSANLAR SENİN VERDİĞİN YÖNTEMLERLE CANLARI YANDIKÇA ÖGRENECEK ZATEN AMA İNŞALLAH HİÇ BİRİNİN HİÇ BİR HAYVANI ÖLMEZ
discus 1453 ben senide tanımam sakarmeke o insan sadece düşünce sini orda söylemiş istersen bir de yemin ediyim vallahi tanımam billahi tanımam ok olaya böyle yaklaşacağına daha düzgün şekilde yaklaşa bilirdin bunu unutma tecrübelerinle bir hastalığı yene bilirsin ama bu demek değildir ki herkes aynı yöntemle hastalığı çözeçektir ben hiç bir hastalıkta ısıyı düşürmedim düşürmemde ama sen düşürdüğün zaman etkili sonuç alıyorsan bildiğine devam etmelisin artık kafanda beni bir şekilde bir şeye koşulladın tekrar bişe demeyecem nasıl biliyorsan öyle yap büyük beyinler sistemleri orta beyinler konuları küçük beyinlerde kişileri tartışır BUNU aristo söylemiş onun için artık bu tartışmayı bırak ve işine bak ben ilk okuldan beri balık besliyorum tamammı sen nezaman dan belli besliyorsan besle beni ilgilendirmez ayrıca bir çok balık türünü besledim ve üretim şimdi de discuslar la uğraşıyorum demek istediğim okuduğum falan bişe yok tabiki okuyarakta öğreniyorum ama sorulara araştırma yaparak cevap vermiyorum sen nasıl bilirsen öyle düşün kirlik sepeti zaten o ismi taşımasaydı bana o laflarıda etmezdi nerden anladın balık düşmanı olduğumu amazon nehrine siyanürmü attım.Ayrıca utanacak bişe yaptığımıda sanmıyorum sen yalandan pskolojik bulanıma sokmaya çalışıyorsun hobimiz de kıskanacak bir durum yok gururmeselesi edecek bişe de yanlış bulmak için çalışıyorsan san sana bir çok yanlış gösteririm biraz daha formu inceleye bilirsin ama nerde okuduğun şeylere hemen laf yetiştiriyorsun
Arkadaşım oraya ne yazdın inan anlamadım sinirden bir kelimeden diğerine zzıplamışsın ama olsun gençliğine veriyorum büyük beyinler sistemleri tartışır yazdığın gibi ben sana sistemden temelden bahsediyorum sen bana beni bunalıma sokmaya çalışıyorsun diyorsun su bende çoluk çocukla tartışyorum dediğin gibi benim sistemleri tartışacagım bir insan bulmam gerekli kişileri tartıan biriyle ne işim var ben anlatmaya çalıştıkça olmuyor ben pes ediyorum hayatta başarılar ama dikkat et böyle sitelerin sistemlerinden atılma çünkü buralar çok büyük furyalar.
arkadaşlar forumda kavga etmeyin lütfen hepimiz bilgi edinmek ve bilgi vermek için bu forumdayız değilmi?
artık açıklama yapmayacamson mesaj yazdıklarım açık ve seçik