Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
diamond`u kınıyorum
ne zamandır siteye giremiyorum bunları daha yeni okudum çok fazlada üzüldüm böyle bi sözü hayvansever yazamaz demekki içinde 1 gram bu sevgi yok ki hayvansever dostuna bunu söyleyebiliyorsun........... benim 5 senelik bir geçmişim var tatlı su akvaryumu konusunda ben de sadece aklında sorusu olan kişilere sorunlarını gidermek için söylemiştim her şeyi benden daha fazla bilgin ve geçmişin olabilir ama senin kıskançlık yerine senin bilmediğin yerleri ben tamamlarım demen gerekirdi ayrıca sorduğun soruna cevabını araştırarak yazdım.bütün internet ve ansiklopedilerden topladığım bilgilerin özetiydi bu saygılarımla ahmet alpaslan çankaya
bende seni kınıyorum yazını yazmışsın ve altına hala okumanı bekliyorum yazmışsın ben burda kolay kolay soru sormam uğreştığım alanda bana araştırma yapmadan kendi bilgisini verebilecek kimse yok ha form da yok bu benim için önemli interneti kitapları zaten fazla sıyla araştırıyorum. onun için bende forma gelişini beğenmedim sorulara cevap yazarak kendini gösterebilirdin ben bu güne kadar ne bilirsem biliyim hiç bir zaman bana tatlı su ile ilgili herşeyi sorabilirsiniz demedim ve dememde kırıldıysan bak yine özürdiliyorum bu böyle
özür dilemene gerek yok ki bu konuda bundan sonra ben öyle bi başlık açmam burada kıdemli sensin ayrıca bu formuda yabana atma
formu yabana attığımı nerden çıkardın şimdi
Arkadaşım sana teşekkür ederim böyle insanlar kıskançlık yapması gerekmiyor burası tartışma uzlaşma ve tedavi ve sorun gider me formu bence ama diamond arkadaşım ben tatlı su hakkında her şeyi biliyorum demiyorum diye yazmıyor ama kendinden iyi bilen biri çıkınca üsteçıkmak için bütün interneti karıştırıyor ve ondan sonra diyor ki ben kes yapıştır yapmıyorum diyor ama teorik bilgi yok denecek kadar az kıskanççlık yapması çok kötü neyse sana tekrar teşekkür ederim saygılar
evet burası tartışma ve doğruları bulmak için bir uzlaşma formu ama sen hemen yanlış yazı yorsun oyle olmaz yalancısın diyip konuya girmeseydin durum böyle olmazdı tartıştığımız konuyu incelersen cevap olarak ben iki şey yazmıştık balık hasta olabilir bir ikinciside ozmotik şok bak şimdi arkadaş hasta olamaz dedi oda ozmotik şoktan süpelendi ben de tamam odur dedim ama sen sadece bir lafın yetti ozmotik şok bir iki gün içerisinde çıkar dedin halbuki balık akvaryuma konunalı 5 gün olmuştu budurum ozmotik şok etkisi görüşünü yüzde yüz sıfır a indiren bi açıklama idi ama yinede sen hep yanlış yolda gittin diye bi açıklama yapmadım ben bu işi süs olsun diye yapmıyorum bi çıkarımda yok olamaz zaten ta erzurumdayım 19 yaşındayım ve sadece sendiğim için hobim olduğu için yapıyorum kıskançlık konusuna gelince bukadar kıskançlık olmaz bana göre gider başka şeyleri kıskanırım ne işim olur o ben den çok iyibiliyordiye bunu samimiyetle söylüyorum tabi herşeyi bilmiyorum ama hızla kendimi gerçekten ilertmek adına çalışmalar yapıyorum diyorum ve gerçekten beni sahtekar görüyorsan uygun bir vakit seninle msn de konuşa bilirim ve sen de beni sınarsın
Arkadaşım ben 27 yaşındayım ve 8 yaşından beri balıklarla ğraşıyorum senin yaşın kadar yani insanların bir yerde üstünlük yapması gerekir bir yerde kendini kanıtlaması gerekir ama sen diyorsun ki ben kıskanacak olsam başka şeyleri kıskanırım diyorsun ama kes yapıştır falan yaparak burada kendini kanıtlamak istiyorsun böyle olmasa akşama kadar burada millete laf yetiştirmek değilde tekrar söylüyorum insanların görüşlerine aygı duyarsın ayrıca sen burada olmasan hayatında büyük bir boşluk olur değil mi bunu bir kendine sor bakalım ve bir kişinin sana doğruları söylemesine saygı göster sana karşı yazdığım son mesaj olmayacak ayrıca site yönetimini begeniyordun madem beni neden şikayet ettin sen bile yazdıklarını hatırlamıyor ve sonraki gün daha farklı şeyler yazıyorsun
yaklaşık 2 aydır forumdayım ve gördüğüm kadarıyla diamond tecrübeye dayalı son derece faydalı pratik bilgiler vermekte. hatta bu konuda forumda zaman zaman sorulan tuhaf sorulara karşı da sabırlı olduğu kesin. ben bu kınama olayını ve sonrasında da kıskançlık laflarını anlamadım açıkcası. doğru bilgi sahibi olmak için ya ciddi şekilde araştırmak/okumak ya da tecrübe sahibi olmak lazım. ayrıca nitekim akıl yaşta değil baştadır. bu gereksiz polemiğe kimse ilavede bulunmazsa ilk sayfadan 3-4 gün içinde düşer. ayrıca kişisel polemikler forumu alet etmeden, sms de başbaşa da halledilebilir.
ben görüşlere saygı duymasını bilirim ama görüşün saygı çerçevesi içinde olursa tabi sen beni tanıyorsun yada ben seni ne tanıyorum nerden biliyorsun kes yapıştır yaptığımı anlamıyorum bu formdan çıksam boşluğa niye düşeyim bunu nerden çıkardın burası olmaz başkası olur hiçmi form yok en azından isak var enkaliteli form da orası neden burayı seçtiğimi öğrenmek istersen yazarım sen güzelce anlatımla yaklaşsaydın herşey yoluna girerdi sadece bu ayrıca bende sana ölene kadar burda cevap yazabilirim
sakarmeke arkadaşım ben diamond arkadaşımı tanımam ve bilmem benim tek istediğim ve söylediğim onun verdiği bilnin yanlış olduğuydu ama benim söylediğimi doğru veya yanlış demeden uzattı benim verdiğim bilgi son derece doğruydu bunu tecrübelerime dayanarak yazıyorum ayrıca akıl yaşta değil başta demişsin bu işler akılla değil tecrübeyle olur sana bir soru çok gezenmi çok okuyanmı.Diamond kardeşim sen gerçekten kıskanç bir insansın bana ölene kadar cevap yazman bir şeyi değiştirmez çünkü senin bilgilerini kale bile almam ayrıca sakarmekey le bayagı iyi bir arkadaşsınız anlaşılan neyse bu başka bir konu bana inan sen burası değil başka formlar olmasa gerçekten bunalıma girer her gittiğin yerde akvaryumlar hakkında bilgi vermeye çalışıyorsun ayrıca ben seninle msn de neyi tartışacagım onu bilemyorum ordan burda okuduğun bilgileri satıyorsun millete ne olacak senin sonun böyle.AYRIVA FORMU BEGENMİYORSAN KEYFİN BİLİR DAHA BABA SİTELERE GİREBİLİRSİN ama hayvan düşmanı olduğunu kirliksepeti de söyledi bu lafı yiyen bir adam bir daha hayvanlarla ilgili bir forma adım atmaz utancın dan ama sen neyse yaz bakalım bir gün parmakların klavyeye yapışacak ölene kadar cevap yazarmış tövbe tövbe