Arkadaşlar 4 adet brichardim vardı erkek ikisini öldürdü kendine bir dişiyi eş aldı ama yer sorunu nedeni ile satıyorum düşünen arkadaşlar bana zeus8181@mynet adresinden ulaşabilirler fiyatları ise 70 ytl yvru almaya hazır steyenrkadaşlara resimlerini göderebilirim
dostum sorması ayıptır ama boyları ne kadar bu balıkların bide nerede oturuyorsun
Dostum boyları erkek bir işaret parmagı kardar dişide ondan 1 cm falan ufak ben Ankara dayım
slm dostum resimlerine bakmak isterim sakıncası yoksa.ben tam brichardi hastasıyım ama fiyat çok değilmi bende de var 4 ayrı akvaryumda 3 çiftten yavru alıyorum 6 ay falan oldu.hem eş tutması zor bir balık da değiller.fiyatı düşürmeyi düşünürsen konuşuruz ben kayserideyim ama ankaraya sık sık geliyorum.
Arkadaşım son fiyat bu fiyatlarda gayet uygun resimlarini istersen göndereyim mail adresini ver.
mailim 🔒 Üyelere Özelıca bende yakop yavruları var takas etmek gibi bir niyetin oldumu hiç.öncelikle bunu da belirtirsen sevinirim....
Istanbuldaysan talibim baliklarina.
takas etmeyi tabiki düşünürüm elinde ne var ve ne istiyorsun ayrıca hangi şehirde oturuyorsun cgdass arkadaşım benim mail 🔒 Üyelere Özel saygılar
Bende sana bisi yazdim banada bi cvp verebilirsin baliklarini vermesen bile.
Sayın Doga ben Ankara dayım kusura bakma havalar çok soğuk bu havada balıkları sana gönderemem kendine iyi bak