Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru dişi ırkı hiç farkemez oyuncu kediş arıyorum - 2.sayfa

istanbul `dayım. yavru dişi kedi arıyorum. sarışın istiyorum. ona çook ıyı bakıcagıma 15 yıl boyunca hıc ayrılmayacagımıza soz verıyorum. yaklasık 3aydır kedıler hakkında bırcok sey arastırdım. artık bır kedıye bakabılecegıme ınanıyorum. evsiz,yardıma muhtac bir kedi varsa lütfen msj atın...

img

photographer

19 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1 aylık sarışın,çok şirin dişi yavru kedim var.ilgilenirseniz [email protected]`dan ulaşabilirsiniz.

img

caremela

19 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba; Hala arıyorsanız, 2.5 aylık olan 3 yavru kedimiz var. 3 yavrunun 1`i dişi gri-beyaz uzun tüylü 2 si duman rengi,erkek, kısa tüylü. İsterseniz resimlerinide yollayabilirim.

img

tuna59

19 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam tam senin aradıgın gıbı sarısın mı sarısın daha 1 aylık cok saglıklı sırınmı sırın bı yavrumuz var tek basına;annesı kardesı yok o yuzden cok ılgıye muhtac ne olur hemen arayın bızde ıstanbuldayız ıstersenız cuma yanınızda olur tel 0552 233 34 40 gizem

img

kalyoncu

19 yıl 2 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba tam aradıgınız kedi bizde bulunmakta ama bi sorun var dişi diil erkek..çok tatlı minnacık cambaz aynı zamanda oyuncu..ayrıca tuvalet eğitimide var 2aylık saman renginde masmavi gözlere sahip..çook tatlıı cevap atarsanız seviniriz..herhangi bi ücret talep etmiyoruz sadece kediye yuva arıyoruz..ilgilenirseniz [email protected] burdanda ulaşabilirsiniz...

img

pirci

19 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ