Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

MANTAR HASTALIGINDALAR MI ACABA - 2.sayfa

arkadaslar oncelıkle herkese merhaba benım akvaryumumdakı balıkların once kuyrukları erımeye,vıcudu pamukcuklasmaya,kuyruk ve vıcudunun beyazlasmaya basladı ve ard ardına balıklarım ÖlmEya basladılar akvaryumcuya gıttım sordum ve mantar hastalıgında dedı ve mıkofısh dıye bır ılac verdı sızce bı faydası olur mu ve sızde bırazcık bılgı verırsenız cok sevınırım SAYGILAR

img

cefi86

19 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yanlış anladın galiba iyotlu degil iyotsuz olacak....eger merak ediyorsan iyotlu tuzu dene bi istersen bende merak ettim şimdi?valla hiç iyotlu kullanmadım neden balıgı bir tehlikeye atayım sende kesinlikle deneme var demekki bir zararı..

ilaçlarınarkasına dikkat edersen başka bir ilaçla kullanmayın yazar genelde tabi onun için dedim ben azmasa bile kullanma ikisini ters bir  tepkime olur çökelme falan Allah korusun...zaten genelde yazar başka ilaçla kullanmayın diye..

evet beyaz benek için ilaç alcam diyeceksin...zaten adlarıda o...marka istersen sera nın ki iyiymiş kullanmadım hiç, ben aqua nın ürününü kullandım ve fazydasını gördüm sen bilirsin...

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ