Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Fikir almak için akvaryumlar 2 - 2.sayfa

işte size yeni bir akvaryum daha Bu seferki profesyonelce hazırlanmış ve aynen bu biçim satılan bir hazır akvaryum.Buradan da fikir alabiliriz
Bana göre akvaryumun kendisi ve tüm detaylar çok kaliteli.Ama.. ama.....Benim tasarlarken aklıma takılan ve nasıl çözerim acaba diye düşüncelere daldığım bir sorun buradada kabak gibi ortada.Tabi bu fotoğraf reklam fotoğrafı olduğu için hiç bir sorun gözükmüyor daha doğrusu gösterilmiyor. Hadi bakalım hepinize sorayım. sizce bu fotoğraftaki akvaryumda  ilerde ne gibi bir sorun yaşanır.Benim aklıma gelen sizinde aklınıza gelecekmi.?

bu bir sınav.isteyen katılabilir..!

img

frozen

19 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

siz akvaryumu bırakın kapluşların sevimliliğine bakın:D yine de akvaryum üzerinde ince düşünülmüş orası kesin. en azından çabaya saygı duymak lazım derim. önemli olan kaplumbağaların da sağlıklı olmaları.

img

beppomomo

20 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

momo bu aşağıdaki akvaryumdan bahsediyoruz değilmi yoksa başkasımı .?..Kaplumbağalar nerde..?

img

frozen

ÖZEL MESAJ

ben senin akvaryum resminden bahsediyordum. evet hülya999`un bahsettiği akvaryum en son eklenen. valla kaplumbağayı ben de göremedim:)

img

beppomomo

20 yıl 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ok akvaryumlar karışmış. Ben tüm çabalara saygı duyuyorum .Hülyanın söz ettiği ve sonradan eklediğim akvaryumda da müthiş çaba var farkındayım.Demek istediğim sonradan işi sermiş gibi.Yoksa bayağı iyi harcama yapmıştır şu hale getirmek için.

img

frozen

ÖZEL MESAJ

evet benim Onurun eklediği dediğim akvaryum bu da ben kaplumbağa var demedim.. ben merdivenli olanları sevmediğimi ama o akvaryumun güzel olduğunu söyledim daha ferah, büyük ve yine kaplumbağalar için her şey düşünülmüş. ayrıca o akvaryumda da kaplumbağa var iyi bakın bakalım görebilecekmisiniz:)

img

hülya999

20 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben momonun " akvaryumu bırakın kapluşların şirinliğine bakın " lafını kastetmiştim acaba başka başka akvaryumlardamı söz ediyoruz diye.Akvaryuma baktım 4 tane kaplumbağa gördüm ilk 2 tanesi ısıtıcının uç ve üst kısmında biri merdiven altında diğeride yeşil kaplı camın altında bu sonuncusu en büyükleri gibi

img

frozen

ÖZEL MESAJ