Kuş Forumları > Kuş İlanlar
*SÜPER* MUHABBET KUŞU ARAYANLAR BURAYA...((resimli)) - 2.sayfa
GÜVEN KUŞ CENNETİ
TOPTAN EVCİL SATIŞ MERKEZİ
toptan evcil papagan ve evcil her türlü egzotik kuş çeşitleri, TOPTAN VE DAHA UYGUN FİYATA muhabbet, papağan, kanarya, cennet, sultan, saka, timeh,lako, uzunkuyruk cennet, Avrupa kumrusu ve daha neler neler. En uygun fiyatlarla? Biz sizin isteklerinize cevap verebiliriz? İrtibat kurun görüşelim? İyi günler ...
MUHABBET KUŞULARININ ALMAZİSTEYEN ARKADAŞLAR RESİMLERİ ALTTADIR..DAHA FAZLA AYRINTI VE BİLGİ İÇİN ALICILAR BİZİMLE İRTİBAT KURARLARSA YARDIMCI OLABİLİRİZ..
GÜVEN KUŞ CENNETİ
M.MURAT ARKIN
cep:05.448.038.543 tel:03.262.134.252
TÜCCAR ÇARŞISI NO:23
HATAY/ANTAKYA
[email protected]
[email protected]
35 yıllık hizmet kalitesi ve güvencesiyle sizlerle
BİZİ ŞEHRİNİZDEKİ PETSHOPLARA SORABİLİRSİNİZ...
ARKADAŞLAR BEN ANKARADAN CEM BİR JACO ALMAK İSTİYORDUM NEZAMANDAN BERİ Bİr ARKADAŞIMIN TAVSİYESİ UZERİNE İNTERNETDEN MAİL ADRESLERİNİ ALDIM VE abdullah BEY BANA SEN HERŞEYİ BANA BIRAK SADECE GİD KUŞU AL DEDİ BENDE GERÇEKTEN GİDDİM ALDIM KUŞ TAM ISTEDİĞİM GİBİ ÇIKTI .BİRAZ KORKMUŞTU AMA 2 SAAT SONRA SEVMEYE BAŞLADIK HATDA KAFES DIŞINDA BİLE SEVEBİLİYORDUK YANI ABDULLAH BEY BANA VERDİ SÖZÜ TUTDU BEN BU DURUSLUĞUNDEN VEDE GÜVENİLİRLİĞİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKUR EDERİM KUŞUMU 29 ŞUBATDA ALMAMA RAMAN SANKI KUŞ BİZLE UZUN ZAMAN BERABERMİŞ GİBİ CEM İSKENDER
Bende 1.5 ay önce başlayan sultan alma maceramıza GÜVEN KUŞ CENNETİ Abdullah Beyin verdiği sözle bugün sultan çiftlerimize kavuşuyoruz inşallah... Bakalım beklediğimz kadar güzellermi... Şimdiden teşekkür ediyorum
evet bende geçenlerde güven kuş cennetinden abdullah beyden bir jako almıştım ve çok memnunum ve bütün çevremem abdullah beyden jako aldırdım hepsi memnun oldu buradan birdaha abdullah beye çok teşekkür ediyoruz.bence hiç düşünmeden hiç korkmamdan kuş almak istiyorsanız tek adres güven kuş cennetidir.
Kuşlarımız geldi ve beklediğimize değdi galiba.Teşekkürler Abdullah Bey..
Hayırlı Ugurlu Olsun abicim.Herhangi bir sorun olursa her zaman buradayım...Satmandan önce dedigim gibi önemli olan satmak degil sattıktan sonra destektir.. Saygılarımla Abdullah Arkın Güven Kuş Cenneti